Horoskop: Ovi znakovi nipošto ne bi trebali biti skupa!

Radiosarajevo.ba
Horoskop: Ovi znakovi nipošto ne bi trebali biti skupa!
/ Ilustracija, FOTO: Pixabay
Uspjeh svake veze ovisi o međusobnom trudu, poštovanju i uvažavanju, ali ako vas imalo zanima horoskop, znate da neki znakovi nikako ne mogu opstati zajedno jer su previše različiti.

1. Vaga i Jarac

Vage često odaju dojam da se na njih možete osloniti i pune su povjerenja, što može navesti Jarca da njima manipulira kako bi dobio što želi. Ovim je znakovima bolje s nekim drugim ljudima.

2. Ribe i Vaga

Ova dva znaka čak su i preslični da bi uspjeli zajedno, a sve zbog manjka vještine donošenja odluka s jedne te pasivne agresije s druge strane.

3. Blizanci i Škorpija

Škorpija teži dubljoj vezi samo s jednom osobom, dok Blizanci vole površne odnose s velikim krugom prijatelja. Na kraju nijedno od njih neće dobiti ono što želi.

4. Djevica i Vaga

Djevica je samosvjesna i na zemlji, dok je Vaga pomalo hirovita i djetinjasta. U početku je to okidač za strast, ali kasnije će postati naporno.

5. Bik i Lav

Lavovi su ekstroverti, dok se Bikovi najbolje osjećaju kod kuće, što može predstavljati veliku prepreku u odnosu.

6. Strijelac i Jarac

Strijelac se želi zabavljati, a Jarac je stalno fokusiran na posao. Ovo dvoje nemaju baš mnogo toga zajedničkog.

7. Ovan i Bik

Oboje su previše tvrdoglavi i kruti da bi bili u uspješnoj vezi. Svaki odnos zahtijeva kompromis koji Ovan i Bik teško sklapaju.

8. Ribe i Djevica

Ribe su sanjari, a Djevice teški realisti, zbog čega mogu kočiti jedno drugo.

9. Rak i Vodolija

Vodolije su poznati ljubitelji slobode, dok su Rakovi vezani uz dom i porodicu. Balans u ovoj vezi bit će teško postići pa je izvjestan brzi kraj.

10. Škorpija i Ovan

Radi se o individualcima koji mogu biti čak previše neovisni jedno o drugome. Škorpije znaju biti ljubomorni, a Ovnovi vole flertovati, što nakraju dovodi do neizbježnih problema.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije