Haos u kvizu 'Ko želi biti milioner‘: Zvao ženu za pomoć, na telefon se javio - momak

0
Radiosarajevo.ba
Haos u kvizu 'Ko želi biti milioner‘: Zvao ženu za pomoć, na telefon se javio - momak
Foto: Printscreen / Kviz "Ko želi biti milioner"

Takmičar kviza Ko želi biti milioner ostao je zatečen kad je kao jocker nazvao suprugu, a s druge strane se javio muški glas.

Kviz koji vodi bivša zvijezda Top Geara Jeremy Clarkson imao je dosta uzbudljivih trenutaka tokom godina. Gledatelji su svjedočili kako ogorčeni natjecatelji gube zapanjujuće količine novca, ali i kako neki osvajaju milion koji im je promijenio život, piše The Mirror.

Igrač JP Morgan ostao je šokiran kad je iskoristio pogodnost joker zovi, a s druge strane slušalice nije bila njegova supruga koju je htio pozvati. Učitelj iz Lincolna nije znao odgovor na pitanje vrijedno 16.000 funti:

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Bosanac (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj: Policija objavila detalje udesa

Koji je od ovih dana dio vikenda u Njemačkoj?, a ponuđeni odgovori glasili su A) Donnerstag, B) Mittwoch, C) Sonntag ili D) Dienstag.

"Teta moje supruge živi u Njemačkoj više od 50 godina te ju je više puta posjećivala. Supruga koja bi inače bila u publici, ostala je kod kuće kao moj joker zovi", rekao je Morgan.

Fantastična epizoda kviza 'Milioner': Ovo je iznenadilo sve gledatelje

Fantastična epizoda kviza 'Milioner': Ovo je iznenadilo sve gledatelje

Nakon upućenog poziva na telefon se javio muški glas. Voditelj Jeremy rekao je natjecatelju kako se na telefon njegove supruge javio neki muškarac i da se opusti jer je moguće da se radi o potpuno nevinoj situaciji. Kad se Elizabeth konačno javila, Jeremy ju je upitao je li neko s njom.

Twitter su ubrzo preplavili komentari koji su se rugali situaciji.

"Pitanje za vrijeme pauze: Ko je muškarac koji se javio na telefon kad je JP nazvao svoju ženu?, glasio je jedan od komentara.

Drugi je dodao kako je prijava na kviz samo jedan od načina za otkrivanje da vas žena vara, pogotovo ako je neko zove da odgovori na pitanje iz Milionera. Još su neki muški glas s druge strane slušalice povezali s mogućom aferom, dok su drugi tvrdili kako se čulo da se javila automatska sekretarica koja kaže kako nema signala.

Pažljivim slušanjem uistinu se može čuti kako se javlja automatski odgovor koji kaže kako nema usluge, JP je svejedno uzeo novac i kviz napustio 64.000 funti bogatiji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije