Genijalan TikTok trik: Evo kako piti iz plastičnih flaša s neodvojivim čepovima

0
Radiosarajevo.ba
Genijalan TikTok trik: Evo kako piti iz plastičnih flaša s neodvojivim čepovima
FOTO: Screenshot / Ovo niste znali

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se novi viralni trik koji pokazuje kako jednostavnije piti iz plastičnih flaša s neodvojivim čepovima. TikToker je demonstrirao jednostavnu metodu koja je iznenadila mnoge korisnike interneta.

Naime, nakon što otvorite flašu, čep treba prebaciti na drugu stranu, što omogućava pijenje bez ikakvih problema. “Svi ste ih pogrešno otvarali sve ovo vrijeme”, napisao je kreator videa.

Video je brzo postao viralan, prikupivši više od četiri miliona pregleda. Komentari su preplavili objavu, a reakcije su bile različite. Mnogi su bili oduševljeni jednostavnošću trika, dok su drugi bili skeptični, tvrdeći da trik nije primjenjiv na sve vrste flaša.

Vozači oprez: Zatvoreno jedno naplatno mjesto na autoputu, saobraćaj je preusmjeren

Vozači oprez: Zatvoreno jedno naplatno mjesto na autoputu, saobraćaj je preusmjeren

Zavrneš čep, otkineš ga i napiješ se kao normalna osoba”, našalio se jedan korisnik. Drugi su bili oduševljeni: “Moram ovo isprobati”, napisao je jedan. “Pitala sam se ko bi napravio čep koji mi konstantno udara u nos”, dodala je treća korisnica. Jedan komentar sažeo je frustraciju nekih: “Preferiram piti iz normalne flaše bez čepa. Ovo me izluđuje.”

Ovaj TikTok trik, iako jednostavan, očito je pogodio u živac kod mnogih korisnika društvenih mreža. I dok neki i dalje preferiraju klasične flaše, nije loše znati da postoji alternativno rješenje za neodvojive čepove koje može olakšati svakodnevno pijenje vode. Ko zna, možda će baš ovaj trik postati novi standard za pijenje iz plastičnih flaša.

@sroche2

This whole time weve been doing it wrong! #pov #doingitwrongthiswholetime #newbottle #bottletop #fyp #fy #viral

♬ original sound - Dude Dad

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije