Nešto je čudno na fotografijama Diane i Charlesa: Pogledajte

0
Radiosarajevo.ba
Nešto je čudno na fotografijama Diane i Charlesa: Pogledajte
Wireimage / Fotografija Diane

Da su se čudne stvari događale iza svjetla reflektora u braku lady Diane i princa Charlesa zna se već godinama.

Ipak, jedan detalj je otkrio koliko daleko je išla ta kontrola privida vidljiva na svim službenim fotografijama ovog para, piše gloria.hr.

Tokom 15 godina njihovog braka, sve profesionalne fotografije princa i njegove 13 godina mlađe supruge bile su potpuno namještene i to u jednom jedinom segmentu.

Osim, ako se ne zagledate u fotografije, s namjerom da shvatite kako im je to uspjelo, nećete primijetiti da je išta čudno.

Međutim, ne trebate biti obožavatelj kraljevske obitelji da znate informaciju kako je par bio potpuno jednake visine - 178 centimetara.

Kada se pogledaju snimke ili fotografije koje su snimljene tokom nekih njihovih obaveza - ta je činjenica nepobitna.

Ali, kada ih je snimao kraljevski službeni fotograf, imao je želju, ili vjerojatno zadatak, Dianu učiniti mnogo nižom - odnosno Charlesa mnogo višim od nje.

Postavlja se pitanje zašto bi Kensingtonska palača imala potrebu da stvara iluziju da je princ Charles toliko viši od svoje supruge?

Zašto bi njihova jednaka visina uopće bila problem?

Poznato je da je Lady Di za vrijeme braka popularizirala salonke s niskom potpeticom, iz istog razloga da ne bi odskakala visinom pored svog supruga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije