Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par

0
Radiosarajevo.ba
Fotografija vas i vašeg partnera može otkriti jeste li dobar par
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Razloga za predviđanje kraja odnosa može biti mnogo, a poznata autorica i seksualna terapeutkinja Tracey Cox tvrdi kako se stanje u vezi može procijeniti na vrlo jednostavan način - promatranjem fotografije para.

Ona može skrivati tajne signale koje prije niste primijetili, a svakako su povod da promotrite svoj odnos i razmislite možete li ga te želite li ga učiniti boljim.

Za primjer odaberite fotografiju na kojoj ste oboje znali da se slikate.

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Sarajevo: Dva muškarca uhapšena zbog teške krađe, jedan krao iz aparata za naplatu parkinga

Za pravi uvid neka fotka bude što svježija, a ako ste dulje u vezi usporedite promjene na fotografijama kroz vrijeme

Naravno, samo jedan ili dva znaka od niže navedenih nisu osuda vaše veze na propast, ali, ako su svi navedeni znakovi tu - razmislite o budućnosti.

Vaša veza je super ako na fotografiji:

- se gledate izravno u oči, ili jedan od partnera nasmiješeno gleda u kameru, a drugi ga gleda u oči - takav pogled otkriva da nemate što skrivati.

- jeli su na stolac/kauč pokraj vas, ili stali odmah iza vas - to pokazuje da ne žele biti fizički odvojeni, odnosno žele biti blizu

- vaš torzo je ispravljen ako ste u zagrljaju ili ste prebacili ruku jedno preko drugog - pogrbljivanje može biti znak mišljenja "hajde da odradimo tu fotografiju"

- vaše zdjelice su blizu - što su vaši kukovi i zdjelica bliži, to govori da ih u blizinu postavljate izvan fotografija, odnosno da vam je ta blizina prirodna, što označava da je seksualni život redovit i ispunjen.

Ako na fotografiji ne činite ništa od prethodno nabrojanog, razmislite o sljedećem:

- vi i vaš najčešće partner stojite udaljeno jedno od drugog, odnosno ne dodirujete se niti jednim dijelom tijela, jer fizička udaljenost se obično povezuje i s onom emocionalnom, piše 24sata.hr.

- jedino vrijeme u kojem se dodirujete je kod susreta, pozdrava pri odlasku ili kod seksa - izgubili ste fizičku intimnost i pretvorili se u "prijatelje s povlasticama"

sve rjeđe se gledate u oči, a dok razgovarate jedno s drugim jedan od partnera gleda u zid/kroz prozor/ u mobitel

- ako jedan drugog iznenadno ili spontano dotaknete, drugi se "trzne"

- kod sjedenja blizu jedan drugog stvarate fizičke pregrade - križate ruke, postavljate jastuke između, okrećete se leđima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije