Finansijska sreća za ova 3 horoskopska znaka u januaru

0
Radiosarajevo.ba
Finansijska sreća za ova 3 horoskopska znaka u januaru
Foto: Pexels / Novac/ilustracija

Prvi mlad Mjesec 2024. godine javlja se u znaku Jarca i može donijeti ozbiljne promjene u resursima. U vrijeme mladog mjeseca, Uran, planeta iznenađenja, biće u Biku, a u Djevici će biti crni mjesec, koji je odgovoran za dokumente i dogovore.

Stoga, očekujte da se zbog ovih tačaka u vašim finansijskim poslovima mogu desiti prava iznenađenja, koja vas mogu i oduševiti, pa čak i uplašiti.

Blizanci

U vrijeme mladog Mjeseca, u vašem sektoru porodičnog kapitala biće Sunce, Mjesec i Mars, što može donijeti novi izvor prihoda vašem partneru ili ćete se zajedno odlučiti za hipoteku ili kredit. Pored toga, možda ćete početi da dobijate investicije iz nekog internet projekta, posebno ako ste ga pokrenuli 2023. godine.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Djevica

U vrijeme mladog Mjeseca, Sunce, Mars i Mjesec će biti u vašem sektoru ličnih projekata, što može donijeti novi ciklus finansija iz vašeg ličnog posla. Zanimljivo je da je u vašem znaku crni mjesec, koji može da donese iznenadne nezvanične prihode, a Uran u sektoru međunarodnih odnosa može da donosi narudžbine stranih partnera ili klijenata. Pored toga, neki vaš projekat može početi da stvara prihod za vas.

Strijelac

U vrijeme mladog mjeseca, Sunce, Mjesec i Mars će biti u vašem finansijskom sektoru, što znači da ćete možda imati novi izvor prihoda, najvjerovatnije zahvaljujući pomoći nekog muškarca ili zbog proboja u vašem ličnom poslu. Mars upravlja kućom vaših sopstvenih projekata, tako da ćete imati dobru zamisao koja odjednom može početi da stvara ozbiljan prihod, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije