Evo kako su se nekada partizani obračunavali sa antivakserima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajka

Tad smo imlali prave doktore,a ne ove pohlepne stvorove,kojima je svejedno šta će biti s pacijentom.Sad je samo važno uzeti lovu.

Pehlivan

Organiziranost i efikasnost, krasila je partizane, pa su oni, kao što vidimo iz dokumenta, odmah krenuli u grandiozne projekte obnove i razvoja, samo godinu ili dvije nakon rata. Vući paralele, između takvih ljevičara, i današnjih nacionalista, protiv kojih su se i na kraju borili, nije umjesno.

* totalitarizam

...

.

Zato smo napredovali u to vrijeme. U vrijeme kad se s nepismenim stvorom koji bi da “ima mišljenje” završavalo po kratkom postupku. Po komentarima vidimo da bi to i danas bilo rješenje.

Djeco ne prdite

Nije vam ni babo bio rodjen u taj vakat a pricate o tom ko da ste iskusili. Jugoslavija je bila Srboslavija. To je zlatno vrijeme Srpskog nacionalicma, njihov vrhunac. To sto vam se ne svidja danas, ne cini to vrijeme boljim.

Miki

Nekad je bilo obraza...sad te kazne za kradju a ti se smijes jer se isplati...jel tako Fikrete, Bakire, Zlatko, Fadile, Asime, Milorade, Nikola...?

Katy

A koji bi nam sad status mogli oduzeti? Status robova? Ne spajajte nespojivo.

Snake Plissken

...objavite i onaj dokument kako su se obracunavali sa homoseksualcima u vojsci,odnosno kako su ih strijeljali.

Duduk

Nije vam ni babo bio rodjen u taj vakat a pricate o tom ko da ste iskusili. Jugoslavija je bila Srboslavija. To je zlatno vrijeme Srpskog nacionalicma, njihov vrhunac. To sto vam se ne svidja danas, ne cini to vrijeme boljim. ka Djeco ne prdite A ti si bio rođen pa znaš jel al ti žao što nije nacizam pobjedio joj još kuknjava

@Snake Plissken

...objavite i onaj dokument kako su se obracunavali sa homoseksualcima u vojsci,odnosno kako su ih strijeljali. ka Snake Plissken Ma jel baš streljali da ti to nisi pomješao sa švabama il sa slićnom državoma.

/ Najnovije