Zodijak / Dva horoskopska znaka koja BAŠ u svemu pretjeruju

05. 12. 2019. u 18:32:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 8

Oni su skloni pretjerivanju baš u svemu što rade, ali i u prepričavanju njihovih priča. Osobe rođene u ova dva horoskopska znaka vrlo su energične, otvorene i sklone pretjerivanju u svakom segmentu svog života. 

Strijelac

Strijelcima život predstavlja jednu ogromnu avanturu o kojoj će pričati buduće generacije pa se prema njemu tako i odnose. Osobe rođene u znaku Strijelca često su ljubitelji ekstremnih sportova i sličnih vratolomija, a prosječna životna želja jednog Strijelca je proputovati čitav svijet autostopirajući ili se švercajući u busevima. Vrlo su ekstremni u svemu što rade, a ako im ono što su proživjeli nije dovoljno uzbudljivo, bez grižnje savjesti će "uljepšati" priču za publiku.  

Bik

Bikovi bi voljeli biti poput Strijelaca, međutim nemaju tu hrabrost pa se oslanjaju na vlastitu maštu. Oni vole prikazivati svoj život dostojnim filmskog scenarija, a nekad će se, kako bi svoje priče i opravdali, odvažiti na neku ludoriju. Međutim, ono u čemu Bikovi najviše pretjeruju je nekontrolirano šopingiranje i pokušavanje kupovanja svojeg mjesta u nekom elitnijem društvu kojemu teže, piše Index.

NEMA KOMENTARA