Horoskop / 6 znakova kojima će se nakloniti sreća u 2020., jeste li među njima

02. 12. 2019. u 17:49:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 28

Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti relativno dobra godina za sve horoskopske znakove, ali za šest će biti bolja nego za ostale, piše 24sata.hr.

Riječ je o horoskopskim znakovima kojima zadnjih nekoliko mjeseci ove godine i nije bilo pretjerano dobro razdoblje, ali što smo bliže 2020., stvari za njih postaju sve bolje.

Ovan

Godina na izmaku bila je za vas pomalo užurbana - i mada ste napravili mnogo, još imate osjećaj kako puno toga tek trebate napraviti. U 2020. će vam se napokon pružiti prilika da se opustite jer vam treba malo vremena koje ćete iskoristiti da se posvetite sebi i nekolicini pravih, iskrenih prijatelja. Prigrlite svaki trenutak i sve što će vam se događati i skoncentrirajte se na sadašnjost - nemojte stalno biti usredotočeni na ono što tek dolazi.

Lav

Možda mislite da vam 2019. nije bila tako loša, ali događale su vam se stvari zbog kojih ste se osjećali slomljeno. Kako 2019. prolazi taj će vas loš osjećaj polako napuštati i ponovo ćete “pronaći sebe”. U ovoj ste godini nekako “izblijedjeli” jer niste uvijek bili u centru zbivanja, a sad je vrijeme da to promijenite. A počet ćete i zračiti kako dugo niste mogli.

Škorpija

Puno ste puta tokom 2019. prekidali razne veze i prijateljstva, ali to ne znači da u vašem životu sad nisu oni koji su najvažniji. Pogledajte ko vam je još uvijek tu, pri ruci i cijenite ih zbog onog što vam mogu ponuditi. Život nije uvijek kakav se čini, a može vam izgledati kao da u 2020. krećete ispočetka - ali kako godina odmiče biti ćete sve sretniji.

Jarac

Ova je godina bila teška, ali vas je naučila neke bitne stvari. Kako će 2020. odmicati, svoje ćete napore sve više ulagati u neočekivana mjesta i ljude. Slijedite svoje strasti i stvarno počnite ostvarivati svoje snove. Napredak će se s vremenom pojaviti u vašem životu i isplatiti će vam se sve što ulažete u ljude i u situacije.

Vodolija

Svi kroz život idemo na svoj način i iako vaš nije uvijek ispravan, dobit ćete brzo i neke dobre vijesti. Ako u 2020. godinu uđete pozitivni, zakoračit ćete u nešto veliko i neočekivano. Prilike koje možda niste ni očekivali će se otvoriti pred vama i konačno ćete moći uživati u svemu što radite.

Ribe

Iduća će godina dovesti u vaš život neke posebne ljude, a mada volite provoditi vrijeme sami, počet ćete uviđati koliko je važno prijateljstvo. Možda vam je upravo to i bilo potrebno da počnete uživati u svemu što dolazi i da se prestanete osjećati osamljeno i udaljavati se od ljudi, piše Awerness.

NEMA KOMENTARA