Društvene mreže ponovo ismijale Trumpa: Pije vodu kao dijete, da se nije pokvario

Radiosarajevo.ba
Društvene mreže ponovo ismijale Trumpa: Pije vodu kao dijete, da se nije pokvario
Američki predsjednik Donald Trump tokom cijele svoje političke karijere, od kandidature do danas, predmet je ismijavanja na društvenim mrežama, a posljednji gaf koji je zabilježen jeste način na koji pije vodu.

Naime, tokom govora koji je održao povodom predstavljanja nove nacionalne sigurnosne strategije, zaustavio se nakratko kako bi malo osvježio grlo vodom, prenosi Mashable.

Iako ispijanje vode ne bi trebalo baš biti stvar za naslovnice, nakon što je ranije ismijao senatora koji je činio sličnu stvar i Trump je postao meta ismijavanja. Naime, način na koji je to učinio, držeći čašu s dvije ruke, poput dječaka, izgledao je izuzetno čudno, što su korisnici društvenih mreža itekako znali iskoristiti.

Ponajviše na Twitteru, uslijedila je salva komentara protiv "Trumpovog ispijanja vode", a neki od korisnika društvenih mreža upozorili su kako bi to mogao biti znak da su mu opale motoričke vještine, dok su drugi šaljivo prokomentirali da se pokvario.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije