Dovela čak i devu: Majka za maturu svog sina potrošila 43.000 KM

Radiosarajevo.ba
Dovela čak i devu: Majka za maturu svog sina potrošila 43.000 KM
Mnogi srednjoškolci sa nestrpljenjem iščekuju posljednje dane svog školovanja i maturske zabave, za koje većina kaže da su nezaboravan provod, no malo ko će imati provod kakav je priređen za matursko veče Johnnya Edena Jr.

Naime, za svečano veče majka ovog tinejdžera iz Philadelphie odlučila je potrošiti nevjerovatnih 43.000 KM (25.000 dolara), kako bi mu obezbijedila u potpunosti nezaboravnu zabavu.

On je tokom maturske večeri promijenio čat tri modne kombinacije, sa sobom je doveo tri pratilje, a mogao je uživati i u luksuznim automobilima kako što su Lamborghini i Rolls Royce, piše PhillyVoice.

Ipak, vrhunac večeri činilo je ispunjenje Johnnyjeve najveće želje - odnosno putovanja u Dubai. Budući da to nije mogao ostvariti, njegova majka Saudia odlučila je "dovesti" Dubai u Philadelphiu, te je za ovu maturu obezbijedila čak tri tone pjeska i jednu devu.

Cijela proslava izazvala je brojne komentare javnosti, a sve ih je ušutkala upravo majka sretnog tinejdžera, koja je kazala kako je to njeno obećanje sinu, koje mu je dala nakon što je oboljela od raka prije nekoliko godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije