Otac kćerki napravio svemirski brod od kartona

Radiosarajevo.ba
Otac kćerki napravio svemirski brod od kartona
John Stoddard za kćerku je napravio nevjerovatan svemirski brod od kartona, kojim je iznenadio sve učenike i nastavnike u školi.

Stoddard je napravio repliku svemirskog broda iz kultnog nastavka "Ratova zvijezda"  "The Empire Strikes Back", koji je snimljen tokom osamdesetih godina prošlog vijeka.

"Učenici i roditelji na kraju svake godine od kartona i drugih materijala prave autiće ili svemirske brodove u kojima će sjediti njihovi mališani i gledati film posljednjeg dana škole. Moja kćerka već drži rekord u ovim izumima", rekao je Stoddard.

Za kreiranje svemirskog broda, Stoddard je koristio karton, selojtejp i gumiranu traku kojom je ojačao razne dijelove i rubove. Kada je kreirao tijelo broda, obojio ga je u sivo i dodao nekoliko narandžastih traka.

Na kraju je dodao i nekoliko oštećenja kako bi brod izgledao baš kao iz "Ratova zvijezda". Rezultat je nevjerovatno srećna šestogodišnja djevojčica koja je na trenutak proživjela scene iz svog omiljenog filma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije