Dobitnik jackpota iz Velike Britanije osvojio čak 280 miliona KM

0
Radiosarajevo.ba
Dobitnik jackpota iz Velike Britanije osvojio čak 280 miliona KM
Foto: Ilustracija / Velika suma novca

Nije sreća para puna vreća, ali ipak dobro dođe. Barem tako misli dobitnik iz Velike Britanije koji je sinoć osvojio jackpot od čak 280 miliona KM.

Nakon toga, sretni vlasnik listića postao je peti najveći dobitnik Britanske nacionalne lutrije. Njegovi pobjednički brojevi bili su 21, 47, 04, 40 i 34.

S druge strane, podsjetimo na zanimljivu situaciju koja se desila prije nekoliko dana kada je mladi par iz Velike Britanije propustio jackpot od 182 milionna funti (oko 400.000 KM)) jer im nije prošla uplata. Rachel Kennedy i Liam McCrohan šest sedmica zaredom igrali su brojeve 6, 12, 22, 29, 33, 6 i 11.

Izvučeni su upravo ti brojevi, a studentica Rachel dobila je notifikaciju na mobitel da ih je pogodila. Odmah je nazvala dečka i mamu misleći da je osvojila jackpot. Ali njihovo oduševljenje brzo je splasnulo kad je Rachel shvatila da ima pogođene brojeve, ali nije imala dovoljno novaca na računu pa joj nije prošla kupovina listića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije