Djevojka se udala za svog očuha: 'Bila mi je to najbolja odluka u životu'

3
Radiosarajevo.ba
Djevojka se udala za svog očuha: 'Bila mi je to najbolja odluka u životu'
Foto: Collage / Djevojka i njen očuh

Žena je priznala kako je udaja za vlastitog očuha najbolja odluka koju je donijela. Christy iz Floride podijelila je video sebe i svog očuha kako se ljube na svom TikTok profilu, gdje je poznata kao @ChristyWho_.

Video prikazuje njihovu svadbenu ceremoniju u Vegasu, a par je za tu priliku nosio farmerke i majice.

U drugom videu Christy je razjasnila mnoge stvari o njihovoj vezi. Rekla je da njena mama nikada nije imala djecu s njim i da je on nije odgajao.

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Prof. dr. Jasmin Ahić: Rusija vodi "specijalni rat", Zapadni Balkan im je posebna meta

Christy je također kaže da je još uvijek u dobrim odnosima sa svojom majkom, uprkos tome što se udala za njenog bivšeg. Par sada ima troje djece i čini se da su u sretnom braku, uprkos čudnim okolnostima koje okružuju njihovu vezu.

Christy za svog očuha kaže da je on njena "srodna duša" i da je saznala da je trudna sa svojim prvim djetetom kada su bili na medenom mjesecu. Korisnici TikToka bili su šokirani svim ovim priznanjima i odlučili izraziti svoje mišljenje u komentarima, javlja The Sun.

@christywho_

To getting married in Vegas 🥂 and finding out I was prego on my honeymoon 😂 #rideordie🎲 #husbandwife #bestfriend #soulmate #tattoo #littlewhitechapel #vegas #vegaswedding #pregnant #tattoo

♬ original sound - n.st.w

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije