Djevojka pila dva litra Pepsija svaki dan: Otkrila šta joj se sada dešava

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka pila dva litra Pepsija svaki dan: Otkrila šta joj se sada dešava
Foto: Pixabay / Pepsi/Ilustracija

Mlada žena koja tvrdi da je ovisna o Pepsi Maxu kaže da je to prvo piće za kojim posegne ujutro i procjenjuje da svaki dan popije oko dvije litre tog pića.

TikTok korisnica Natasha, koja se može pohvaliti s gotovo 10.000 pratitelja, mnoge je zaprepastila nakon što je otkrila razmjere svoje ljubavi prema Pepsiju, koji pije na gotovo isti način na koji 'udiše kisik'.

Prema Natashinim riječima, ona čak pati od fizičkih nuspojava kada ne popije Pepsi, a na kraju će se tresti i znojiti ako izdrži samo 24 sata bez gutljaja. U snimci koja je prikupila više od 1,3 miliona pregleda, 20-godišnjakinja je otkrila da je već bila ovisna o bezalkoholnom piću kad je stigla u šesti razred koledža, donoseći četiri litre tekućine bez šećera u razred.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Natasha, koja nosi korisničko ime @necr.oe, otkrila je: "Kada sam bila u šestom razredu radila sam to i ljudi su mislili da sam tako čudna. Znala sam donositi bocu Pepsija od dvije litre u razrede i samo sam ga stavio na stol i ja sam samo pila iz njega." Dodala je: "Nikad nije bilo dana da sam otišla u školu bez boce Pepsi Maxa. Ako niko ne kupi Pepsi Max - ja sam mrtva."

Izražavajući svoju vječnu ljubav prema ovom piću, Natasha je podijelila: "Pila sam najmanje dvije litre Pepsi Maxa svaki dan dvije godine. Ne šalim se, ne pretjerujem. Ako me poznajete u stvarnom životu, znaj da je ovo istina." Dodala je: "Volim Pepsi Max cijelim svojim bićem. Sviđa mi se kako se osjećaju kad mi idu niz grlo."

[tiktok]https://www.tiktok.com/@necr.oe/video/7293598778068618529[/tiktok]

Priznala je: "Pijem Pepsi Max kao da udišem kisik - odvratno. Tresem se i znojim. Dobijem jako teška migrene ako ga ne popijem u roku od 24 sata. To bi trebao biti poziv na buđenje, ali nije."

Brojni sljedbenici izrazili su zabrinutost zbog Natashine enormne konzumacije Pepsija, a jedna je osoba komentirala: "To je ovisnost." Drugi je bio iznerviran: "Usta puna Pepsija ujutro su zastrašujuća pomisao", piše Mirror.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije