Djevojka otkrila da je zaručnik prevario, pa je vjenčanje od 40.000 eura održala bez njega

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka otkrila da je zaručnik prevario, pa je vjenčanje od 40.000 eura održala bez njega
Foto: Pexels / Ilustracija

Lindsay Slater (31), kaže da je saznala da je njen zaručnik i partner s kojim je bila od 2012. godine, spavao s nekim drugim.

Ispričala je da ga je suočila s tim, nakon čega je on napustio porodični dom, a Lindsay je, shrvana, otkazala njihovu nadolazeću ceremoniju, piše nypost.com. Ali odlučila je pretvoriti ostatak njihovog velikog dana u zabavu - kao "proslavu slobode". Lindsay je poslala poruku svim gostima koji su trebali prisustvovati vjenčanju kako bi im prenijela vijesti. Oko 60 do 70 gostiju došlo je na prijem, koji je uključivao svečanu večeru, govore i zabavu uz DJ-a te svirače bongosa.

Lindsay je čak otišla na medeni mjesec. Provela je sedam dana u odmaralištu na Kreti, s prijateljicom Melissom (31). Iako još nije spremna krenuti dalje, Lindsay kaže da se na svojoj solo svadbi osjećala osnaženo. Lindsay, advokatica iz Mansfielda u Nottinghamu, rekla je: "Nisam znala kako ću preživjeti. Bila sam shrvana - bilo je prekasno da otkažem sve planove za vjenčanje. Sav taj novac je već bio potrošen. Ali veliki dio mene mislio je 'slobodna sam' - to je početak boljeg razdoblja. Drago mi je da sam to učinila - stvarno sam uživala u danu. Bila sam tako iznenađena koliko su me svi podržavali. Bila sam okružena tolikom ljubavlju, to me stvarno podsjetilo da mi on nije potreban."

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

Lindsay i njen bivši zaručili su se početkom 2020., nakon što su bili zajedno (s prekidima) od 2012. Kaže da su kao par imali svoje "uspone i padove", ali su bili uzbuđeni zbog svog vjenčanja. Nakon četiri godine planiranja i potrošenih 40-ak hiljada eura na ceremoniju, večeru, fotografa i zabavu, datum je bio zakazan za subotu, 17. augusta. Ali prije vjenčanja kaže da ga je "konačno" suočila s istinom, a on je priznao prevaru.

Nakon što je isprva željela održati veliki dan, Lindsay kaže da je došla k sebi. Njezin bivši vratio se živjeti s majkom, dok je Lindsay nazvala vlasnike Car Bank Wedding Parka u Mansfieldu kako bi otkazala ceremoniju i violinista. Ali odlučila je nastaviti, preimenovavši to u svoj "dan slobode" uz pomoć sestre Beth (28).

Rekla je: "Potrošili smo sav taj novac… Odabrala sam provesti dan s bliskim prijateljima i porodicom, umjesto da sjedim kod kuće i plačem." Gosti su saznali nakon što ih je Lindsay privatno obavijestila o situaciji, kao i objavom statusa na Facebooku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije