Djevojka ga ostavila nakon što joj je dao poklon za Valentinovo: "Sve su iste..."

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma sto dakje od takvih

Nisu to zene,to su fanfulje rasipnice.obicno im je koficijent intelugencije u prosjeku od 20 do 40%.Takve se prepustaju onima s dubokim đepovima,narko bosovima,kafanskim kabadahijama itd.Što dalje od takvih koferuša(interešćija)

Guest

Guest Tako mlad a pametan svaka cast drzi se svog stava.

'

Ma bravo jarane!

Štatebriga

Ma šta jarane, nije normalno toliko škrt bit. Šta će mu kuća kad će u njoj sam živjeti. Nema žene koja neće poklon, nema, samo neke su skromnije a neke nisu.

Zavodnik

Ma šta jarane, nije normalno toliko škrt bit. Šta će mu kuća kad će u njoj sam živjeti. Nema žene koja neće poklon, nema, samo neke su skromnije a neke nisu. ka Štatebriga prijatelju imo sam curu provalio joj se ormar od robe,obuce imala 40 pari.jednom spomenem da bi trebala podijeliti bar pola,ima svijeta nema sta obuci.pukla veza,pocela zvocat,jednostavno sam pobjegao glavom bez obzira.bolesna,roba joj gnjije,propada,al samo trpa u ormar.nezna da vecina muskaraca gleda unutarnju ljepotu i kulturu zene.danas mi je drago sto sam pobjegao,kad sam sagledao s kim sam bio u vezi,i danas dan mjenja momke,nesretna,a u 40-te usla.

Infidel

Budala si ti, jarane... golema!

Gost

Tako je to danas..Zenama su na umu avioni,skupe bunde,zlato..A cvijece,ma ko to vise voli,to je zastarjelo..Nazalost,ali nasa relnost

/ Najnovije