Djevojka ga ostavila nakon što joj je dao poklon za Valentinovo: "Sve su iste..."

7
Radiosarajevo.ba
Djevojka ga ostavila nakon što joj je dao poklon za Valentinovo: "Sve su iste..."
FOTO: Facebook / Nesretni Eddie sa sada već bivšom djevojkom

Prošao je i Dan zaljubljenih, datum kada se, sudeći po društvenim mrežama, odlučuje o sudbini i budućnosti veze i to na osnovu poklona koji su partneri razmijenili, a izabran je i najškrtiji muškarac u državi koji je jučer ostao bez djevojke.

Sudeći po raznim online anketama, nije zanemarljiv broj ljudi koji na osnovu vrijednosti poklona za Dan zaljubljenih određuju i ljubav koju partner osjeća prema njima. 

Eddie Price (27) iz Leicestera ponosno za "The Sun" kaže da je "najveći škrtac u državi" i da odbija da djevojkama kupi bilo šta povodom tog datuma.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

"Jednom prilikom sam bivšoj djevojci za Dan zaljubljenih ubrao narcise iz svog dvorišta i uvio ih u foliju pa joj dao. Bila je uvjerena da se šalim. Nije ona prva koja mi je rekla da sam "škrtac", "đubre" i slične stvari i nakon toga raskinula sa mnom. Ne interesuje me šta djevojke misle. Ako im je bitan poklon, znači da su materijalisti, a ako su takve ne želim da budem sa njima", kaže Eddie, dodajući da njegova škrtost izlazi iz okvira ljubavnih odnosa, pa mu se smiju i prijatelji.

"Svi se smiju na račun moje škrtosti, ali ja pokušavam da skupim novac da bih kupio kuću. Na kraju, ne želim da svoj krvavo zarađeni novac trošim na gluposti", kaže ovaj Britanac.

Prošle godine je Eddie imao djevojku Jennifer sa kojom je bio u vezi dva mjeseca prije Valentinova.

"Bila je opsjednuta tim praznikom i stalno pokušavala da mi suptilno pokaže koliko su se njeni bivši isprsili za taj dan i kako su je stalno obasipali skupim poklonima. Na kraju mi je čak i poslala link svoje omiljene cvećare i buketa koje želi, a najmanji je koštao 100 funti! Nakon toga željela je da idemo u skupi restoran gdje bi nas večera koštala 150 funti. Nije mi padalo na pamet da joj ispunim tu želju. Kad je na Dan zaljubljenih došla kod mene, zaprepastila se što nema ni cvijeća ni vina, a ni poklona. Umjesto toga, dao sam joj narcise koje sam ubrao u svom dvorištu. Pušila se od bjesa kada je shvatila da sam ozbiljan. Odmah je otišla i poslala mi poruku da raskidamo", priča Eddie koji i u budućnosti planira da nastavi sa ovom praksom prema djevojkama.

Cvijeće koje je poklonio djevojci - undefined

FOTO: Facebook: Cvijeće koje je poklonio djevojci

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije