'Divovska beba' hit je na TikToku: Već je težak skoro osam kilograma

0
Radiosarajevo.ba
'Divovska beba' hit je na TikToku: Već je težak skoro osam kilograma
Foto: Screenshot / TikTok

"Budući olimpijac", tim je riječima Devon Nimon, medicinska sestra iz SAD-a, u jednom videu na TikToku opisala svoju "veliku bebu" koja sa četiri mjeseca nosi odjeću za jednogodišnjake, a radi se o njenom sinu Connoru. 

"Novosti o mojoj divovskoj bebi, težak je skoro 8 kilograma te je dugačak 66 centimetara. Ogroman je i ima najljepše plave oči", pohvalila se Nimon bebom koja premašuje drugu djecu njegovog uzrasta, piše Mirror.

"Sav moj novac otići će na njegovu odjeću jer će mu za dvije sedmice trebati nova", rekla je Devon te dodala da njezin mališan tako brzo raste te je kroz šalu rekla da ne zna što učiniti. "Jede sve, ali sretan je dječak, nisam mogla tražiti više", objasnila je.

Priroda se ponovo pokazala kao najbolja turistička atrakcija: Pogledajte magičan zalazak sunca

Priroda se ponovo pokazala kao najbolja turistička atrakcija: Pogledajte magičan zalazak sunca

Video je ubrzo postap viralan s više od 1,3 miliona pregleda, a komentari iznenađenih korisnika se nisu prestali nizati.

"Krupniji je od mog sedmomjesečnog djeteta", primijetila je jedna korisnica, dok je druga pitala: "Koliko je tata visok?".  "Duplo je veći od mog petomjesečnog djeteta!", "To je odrastao čovjek", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod videa.

@devonkelley0

Anyone else out there with giant babies #bigbaby #4monthsold #babyboy

♬ original sound - Devon Nimon

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije