Bijela kuća pretijesna za Trumpa: Pogledajte njegov dom od 100 miliona dolara

Radiosarajevo.ba
Bijela kuća pretijesna za Trumpa: Pogledajte njegov dom od 100 miliona dolara
Nakon što je Donald Trump jučer proglasio pobjedu na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, sve oči svijeta uperene su ka njemu i njegovoj porodici, kao i državi koju će predvoditi naredne četiri godine.

Impresije cijelog svijeta nisu se slegle nakon njegove pobjede, a već se predviđa kako će to izgledati mandat Donalda Trumpa, te kako će se njegova porodica i on prilagoditi boravku u Bijeloj kući. 

Budući da će Trump, koji je milijarder, uskoro koračati jednom od najpoznatijih kuća na svijetu, javnost se već "zabrinula" da li će Bijela kuća biti pretijesna za porodicu Trump, koja je tokom cijelog života navikla na raskoš i bogatstvo.

Pojedini mediji već su se zapitali kako će se novi američki predsjednik priviknuti na novi smještaj, budući da je do sada sa svojom porodicom boravio u kući vrijednoj 100 miliona dolara, a koja se nalazi u New Yorku.

U prilog tome svijetu je prikazan video s fotografijama ovog impozantnog arhitektonskog zdanja, kojeg Donald Trump zove svojim domom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije