Čuvala Big Mac više od godinu, a zatim ostala potpuno šokirana: 'Vidite li ovo na rukavicama'

1
Radiosarajevo.ba
Čuvala Big Mac više od godinu, a zatim ostala potpuno šokirana: 'Vidite li ovo na rukavicama'
Foto: Printscreen / Big Mac

Žena iz Velike Britanija odlučila je da čuva Big Mac obrok više od godinu, a kada ga je provjerila shvatila je da izgleda kao nov.

Naa Adjeley Tsofanye je u svom snimku na TikToku opisala ovaj fenomen kao "fontanu mladosti brze hrane", a njen snimak pogledalo je više od tri miliona korisnika.

Ostvaila je McDonald'sov Big Mac na tanjiru s krompirićima, 2. februara prošle godine, kako bi vidjela kako će se mijenjati tokom vremena.  

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Kada je nakon godinu i tri sedmice ga provjerila, otkrila je da se nije mnogo promijenio - izgledao je svježe, bez trunke plijesni ili propadanja.

Zatim je u snimku objasnila da je  Big Mac izgledao kao da je stavljen u "visokooktansku hiperbaričnu komoru", a posebno je istakla svježinu zelene salate koja se nije promijenila.

@tsofanye

Its Unbelievable that the Big Mac has stood the test of time and the lettuce is still green. So I decided to expand the experiment and buy McDonalds Salad - what is going on! #mcdonalds #mcdonaldsmagic

♬ original sound - Naa-Adjeley

"Vidite li sjaj na mojim rukavicama? Još ima vlage u njemu, nije se potpuno osušio", rekla je dok je pokazivala svojim pratiocima.

Ovo je izazvalo šok među korisnicima TikToka i mnogi su se zapitali kako su namirnice uspjele ostati svježe nakon toliko vremena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije