Cijene u Hrvatskoj penju se u nebesa - pizza 25 KM, večera za petero 250 KM

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakvi pohlwpni ljudi uzmi lopatom 3 mjeseca onda lezi ne radi nista crnogorci su za ove dalmatince super radnici kakvi su ovo ljenovci fujjj gladni vazda bili

zoma

Sve ima svoju cjenu a evo vam i dokaza https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/leo-messi-jednom-izjavom-raspametio-navijace-ulaznica-za-njegov-debi-vec-1000-eura/426845 A sad nastavite pljuvat kokuzi!

imate tržnicu , konzum ...

za dva minuta sendvič , hoćeš topli - 5 minuta na sunce

sirotinja bi u restoran

a konjine glasaju za bakira

Plavi

Tržište, ponuda i potražnja diktira cijene. Ako je Hrvatska nekom skupa, široko mu polje u Crnu Moru, Tursku, Grčku, itd. Vjerujte nikome neće nedostajati oni koji ne mogu da plate.

Plavi

p.s. Vi ste zbilja OPSJEDNUTI HRVATSKOM.

Ena

Ko vas placa? Nema dana a da ne pisete gluposti o Hrvatskoj i obali i cijenama. Koliko dobivate novca za sve te budalastine. Ima li ista u nasoj zemlji o cemu bi se moglo pisati ili raspravljati, a ne kao onaj ruzni komsija samo provirivati u tudje dvoriste.

@Ena

Pa otvaraju vrata za Albaniju jer je tamo sve super. A i naši koji imaju u Albaniji nekretine moraju da zarade pa ja

Rus-mir

U hrvatske kase se dnevno slije 100+ milijuna eura. Ne pada to s neba, niti s prodajom bureka.

Gogo

Pa i u Sarajevu ti je vecera za 4 osobe u najobicnijem restoranu cca 250 KM...

/ Najnovije