Bosanka šišala Gadafija: Rekla sam mu 'bolje da sjednem nego da vam uho odsječem'

2
Radiosarajevo.ba
Bosanka šišala Gadafija: Rekla sam mu 'bolje da sjednem nego da vam uho odsječem'
FOTO: Screenshot / Bosanka Dijana Stevanović bila je lična frizerka Gadafija

Dijana Stevanović je, nakon završene frizerske škole u Bijeljini, odlučila da ode u Libiju, gdje je njena majka radila kao medicinski radnik.

Poslije godinu dana, odlučila je i da tamo ostane. Počela je raditi u svojoj struci, a nakon godinu dana postala zvanični frizer porodice Gadafi. Ubrzo je dobila brojna ovlaštenja i privilegije.

Kakva je sve iskustva doživjela radeći za jednog od najmoćnijih ljudi na svijetu i kako je na kraju jedva izvukla živu glavu iz ratom zahvaćene Libije, te kako je smršala 90 kilograma, Dijana je ispričala je za ATV.

Za njih nema konkurencije: U ovoj državi žive najljepši muškarci

Za njih nema konkurencije: U ovoj državi žive najljepši muškarci

Između ostalog, kazala je kako ga je prvi put jedva ošišala od treme. 

"Rekao mi je 'Ošišaćeš me kako ti ja kažem'. Nakon toga sam mu se obratila na tečnom arapskom, što je njega iznenadilo. Pitala sam ga da li mogu da sjednem da se smirim, i dalje sam se tresla od treme. Njemu je sve to bilo neobično i priznao je da ga do tog trenutka niko nije pitao da sjedne u njegovoj blizini. Na to sam mu odgovorila da je bolje da sjednem i smirim se, nego da mu drhtavim rukama odsiječem uho i završim u zatvoru, na šta se on glasno nasmijao, i tu počinje naša saradnja", ispričala je Dijana. 

U nastavku pogledajte kompletan video: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije