Bivša voditeljica Mirjana Hrga oplela po popularnoj emisiji: 'Zatucanost i primitivizam pobjeđuju'

4
Radiosarajevo.ba
Bivša voditeljica Mirjana Hrga oplela po popularnoj emisiji: 'Zatucanost i primitivizam pobjeđuju'
Foto: Bljesak.info / Mirjana Hrga

Nekadašnja urednica i voditeljica na HTV-u i Novoj TV, potom reporterka, urednica i voditeljica na Al Jazeeri Balkans Mirjana Hrga osvrnula se na Facebooku na RTL-ovu emisiju "Večera za 5 na selu".

Njezino mišljenje o emisiji i njezinim kandidatima na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"Pogledaš tu i tamo i shvatiš formulu većine društvenih problema. Natječu se laici tko će bolje skuhati. Ono što primjećujem u emisiji, događa se i u životu.

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

Imaš frajera ili žensku sa stilom. Očigledno putovali, otišli dalje od svog sela. Nisu ni mentalno ni vizualno zapušteni. Neusporedivo bolji od ostalih. Ali što vrijedi kad ih je u ovoj priči još četvero. Ako je njih troje zatucano, gotovo.

Još se pred kamerama ponose što ne vole tatarski biftek 'jer ga nikada nisu probali', mrze školjke 'jer ih nikada nisu probali', baba im nije stavljala cimet u kolač pa je i 30 godina poslije cimet u kolaču povod za nižu ocjenu.

Zapravo, tužno je gledati kad zatucanost i primitivizam pobjeđuju po zakonu većih brojeva, čak i u kulinarskoj emisiji. Dva loša ubiše Miloša", napisala je bivša voditeljica.

"Vecera za 5". Pogledas tu i tamo i shvatis formulu vecine drustvenih problema. Natjecu se laici tko ce bolje...

Posted by Mirjana Hrga on Monday, May 1, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije