Bez naglih poteza: Na šta trebaju usmjeriti pažnju horoskopski znakovi do kraja sedmice?

0
Radiosarajevo.ba
Bez naglih poteza: Na šta trebaju usmjeriti pažnju horoskopski znakovi do kraja sedmice?
Foto: Pexels / Ilustracija

Manifestacijom možemo svoje snove pretvoriti u stvarnost i stvoriti život koji je doista usklađen s našom dušom, piše Sensa.hr.

Provjerite šta trebate manifestirati ove sedmice prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan: samoizlječenje

Nezacijeljene rane ometaju vas na putu do sretnog života. Kada djelujete iz boli, nanosite sebi više rana. Vrijeme je da se usredotočite na vlastito iscjeljenje i otpuštanje boli koja vas ograničava.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Bik: sigurnost

Najbolje funkcionišete kada u vašem životu vladaju stabilnost i sigurnost. Otkrijte načine na koje možete unijeti više sigurnosti u svoje odnose i kako možete stvoriti više prostora za istinsku predanost.

Blizanci: ranjivost

Tek kada si dopustite da budete ranjivi, možete se istinski povezati s onima koji su vam bliski. Razmislite kako možete još više otvoriti svoje srce i uspostaviti više intimnosti i povjerenja u svojim odnosima.

Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!

Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!

Rak: samopouzdanje

Ponekad sumnjate da zaslužujete sve divne stvari koje vam se događaju. Sada je vrijeme da shvatite koliko ste izvanredni, izgradite svoje samopouzdanje i podsjetite se da i vi zaslužujete ispunjen život.

Lav: autentičnost

Smatrate li da ste ponekad neautentični kako biste ugodili drugima? Zvijezde vas potiču da se počnete ponašati dosljednije sebi i svijetu pokazati svoje pravo lice. Pravi ljudi će cijeniti vašu autentičnost.

Djevica: istina

Ponekad zatvorite oči jer se bojite da je suočavanje sa stvarnošću previše bolno. Ovaj vikend odlična je prilika da pronađete unutarnju snagu i razmislite kako u budućnosti sami sebi lakše priznati istinu.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Vaga: pravda

Poštenje u odnosima jedna je od vaših najvećih vrijednosti, a ova sedmica izvrsna je prilika da privučete više toga u svoj život. Pronađite načine da se ponašate još pravednije, što će dodatno ispuniti vaše odnose.

Škorpija: osjećaj vrijednosti

Često tražite potvrdu od drugih ljudi, ali sada je vrijeme da je potražite u sebi. Shvatite koliko ste zapravo nevjerovatni i podsjetite se da ste i vi vrijedni ljubavi koju tako nesebično dajete drugima.

Strijelac: odgovornost

Imate problema s prihvaćanjem odgovornosti? Sada je vrijeme da pokažete zrelost i prihvatite odgovornost za vlastite pogreške. Prestanite tražiti krv, priznajte da niste savršeni i dopustite da vas pogreške nečemu nauče.

Ljubavni horoskop za august: Neko će doživjeti pravu romansu, dok neko čezne za osvetom

Ljubavni horoskop za august: Neko će doživjeti pravu romansu, dok neko čezne za osvetom

Jarac: unutrašnje svjetlo

U sebi nosite unutrašnje svjetlo koje vam pomaže kada se osjećate izgubljeno i niste sigurni što bi trebao biti vaš sljedeći korak. Zvijezde vas potiču da se povežete sa sobom i otkrijete ono unutrašnje svjetlo koje će vam pomoći da stvorite život iz snova.

Vodolija: ljubav

Ljubav je na svakom koraku, a vaš zadatak je da je primijetite i prihvatite. Svemir želi da ove sedmice otvorite svoje srce i shvatite da vas ljubav prati posvuda.

Ribe: posvećenost

Kako se možete više predati i prepustiti ljubavi u svojim vezama? Sada nije vrijeme da logično razmišljate i zaštitite se od boli, već da otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja vas okružuje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije