Ljubavni horoskop za august: Neko će doživjeti pravu romansu, dok neko čezne za osvetom

0
Radiosarajevo.ba
Ljubavni horoskop za august: Neko će doživjeti pravu romansu, dok neko čezne za osvetom
Foto: Unsplash / Ilustracija

Ljubavni horoskop za august 2023. govori nam da se pripremimo za uzbudljivo putovanje kroz komplicirane veze, strastvene trenutke i možda neočekivane susrete.

Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, očekujte da će se događaji u vašem ljubavnom životu odvijati posebnim intenzitetom. Jeste li spremni za avanturu?

Pogledajmo što su vam pripremile zvijezde na ljubavnom polju.

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

Ovan

Vaš će se ljubavni život u ovom razdoblju poboljšati ako s partnerom otvorenije razgovarate. Komunikacija će biti ključna za jačanje vaše veze. Slušajte partnera i izrazite svoje potrebe, uvjerenja i strahove. Ostanite otvoreni za raspravu i voljni promijeniti svoj stav. Kao samcu, možda će vam biti teško izraziti jake osjećaje prema osobi koja vam se obraća. Važno je osvijestiti svoje osjećaje i ne prenositi svoje unutarnje sukobe na druge.

Bik 

U ljubavi ćete doživjeti uspone i padove. Možda će se pojaviti osoba s kojom ćete osjećati snažnu povezanost, ali pazite da zaštitite svoje srce od mogućih razočaranja. Važno je biti svjestan kojih se obrazaca i ograničenja treba osloboditi kako bi se razvili zdravi i stabilni odnosi. Budite otvoreni za promjene i spremni suočiti se s izazovima koje donosi ljubav.

Zodijak i stres: Ova četiri horoskopska znaka imat će najgore ljeto

Zodijak i stres: Ova četiri horoskopska znaka imat će najgore ljeto

Blizanci

Partnerski odnosi zahtijevat će više truda i traženja ravnoteže u ovom razdoblju. Važno je suočiti se sa sukobima i neugodnostima te održati smirenu i iskrenu komunikaciju. Samci će imati priliku upoznati osobu koja će im djelovati kao lijek za dušu, živce i srce. Budite opušteni, otvoreni za nove veze i odvojite vrijeme za druženje i upoznavanje.

Rak 

Vaš ljubavni život pretrpjet će neočekivane promjene. Neki odnosi mogu završiti, dok će drugi dobiti novu snagu. Moguć je susret s osobom koja će donijeti preokret u vašem životu. Važno je otvoriti se novim iskustvima koja će vam pomoći da rastete i bolje upoznate sebe.

Lav

Prošla ljubav može se vratiti u vaš život i iznenaditi vas svojom snagom. Možda ćete osjetiti ponovno povezivanje s prošlim emocijama za koje ste vjerovali da su nadiđene. Ovo je prilika da obnovite vezu, ali budite hrabri i spremni izaći iz svoje zone komfora. Ljubav nije uvijek ono što očekujete, stoga budite otvoreni za nove prilike.

August će biti sretan za ova četiri znaka: Na pomolu su dobre poslovne prilike i ljubavne priče

August će biti sretan za ova četiri znaka: Na pomolu su dobre poslovne prilike i ljubavne priče

Djevica

Vaš ljubavni život bit će dinamičan i pun pozitivnih događaja. Međutim, možete se suočiti s distancom u svojim vezama. Fizička ili emocionalna udaljenost može biti test za vaše odnose. Važno je biti svjestan koliko ste spremni uložiti u održavanje i uspostavljanje novih veza.

Vaga

Vaše će emocije postati središnji prioritet u ovom razdoblju. Ljubavni odnosi, obiteljski odnosi i prijateljstva privući će vašu pažnju. Obratite pažnju na one koji obraćaju pažnju na vas jer im je stalo do vas. Važno je biti svjestan svoje uloge u tim odnosima i načina na koji dajete i primate ljubav.

Škorpije

Partnerstva donose izazove povezane s tradicionalnom podjelom uloga. Važno je izbjegavati ljutnju, ljutnju i osvetu. Potrebno je zadržati strpljenje, taktičnost i ojačati vlastite granice. Samci se mogu naći u dramatičnim situacijama u kojima moraju pristati na modele veze koji im možda nisu najprirodniji.

Ova tri horoskopska znaka osjetit će uticaj retrogradnog Saturna u Ribama, čeka ih vrtlog emocija

Ova tri horoskopska znaka osjetit će uticaj retrogradnog Saturna u Ribama, čeka ih vrtlog emocija

Strijelac

U augustu 2023. možete se suočiti s iskušenjem kakvo nikada prije niste iskusili. Možda se pojavi osoba koja vas fascinira i stvori jaku vezu. Važno je odoljeti ovom iskušenju i ostati vjeran postojećem partneru. Budite oprezni i obzirni, jer nepromišljeno miješanje u nečiji život može donijeti bol i razočaranje.

Jarac

Tijekom ovog razdoblja bavit ćete se svojim dubokim unutarnjim silama i izazovima iz prošlosti. Ispitivanje prošlih veza bit će ključno za razumijevanje onoga što vas je kočilo i ograničavalo. Imate snage suočiti se s tim izazovima i prevladati ih. Slobodni Jarci imaju priliku za samootkrivanje i upoznavanje osobe koja će im pomoći u osobnom razvoju.

Vodolija

Usredotočite se na iskrenu komunikaciju i takt u odnosima. Važno je izraziti svoje osjećaje i potrebe te biti pažljiv prema drugima. Samci se mogu suočiti sa samorefleksijom koja može dovesti do kritiziranja i nepristojnosti. Obratite pozornost na način na koji utječete na druge i kontrolirajte svoje emocije.

Koja je vaša? Svaki znak horoskopa ima svoju tajnu koju skriva i ne otkriva nikome

Koja je vaša? Svaki znak horoskopa ima svoju tajnu koju skriva i ne otkriva nikome

Riba

Vaš ljubavni život bit će pun događaja i intenzivnih emotivnih iskustava. Važno je zadržati širu perspektivu i biti svjestan sebe, svojih osjećaja i reakcija. Budite svjesni mogućih sukoba u odnosima i procijenite jesu li ti odnosi zdravi za vas. Slobodne Ribe imaju priliku za samospoznaju i prepoznavanje ograničavajućih obrazaca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije