Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi upozorili: U avgustu postoje 4 "opasna" datuma – na ove dane budite posebno oprezni!
Foto: Pexels / Zapamtite ova 4 datuma u augustu

Astrolozi kažu da nas tokom augusta očekuju četiri vrlo izazovna, možemo reći i "opasna" dana.

Spremite se za period u kojem će doći do mnogih promjena! Evo koji su najizazovniji dani u augustu prema astrolozima.

1. august – Supermjesec

Drugi Supermjesec 2023. godine pada na prvi dan kolovoza/avgusta. Proći će pod utjecajem Vodolije. U to će vrijeme bit će puno teže donositi odluke, a pažnja i pamćenje također će se pogoršati. Osobe koje se bave intelektualnim radom mogli bi imati velikih problema. Moguće su i poteškoće s kreativnim aktivnostima. Raspoloženje će biti melankolično.

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

Kolinda Grabar Kitarović ima svoj biznis: Pročitajte koliko je novca zaradila prošle godine

13. august – konjunkcija Sunca i Venere

Konjunkcija Sunca i Venere uvijek je vrlo opasno vrijeme u kojem ljudi osjećaju najjači odljev snaga. S obzirom da će u ovo vrijeme Venera kretati retrogradno, možemo reći da će dan biti izuzetno izazovan i nepredvidiv. Moguće su vrlo jake promjene raspoloženja, malaksalost, žudnja za lošim navikama.

23. august – Retrogradni Merkur

Merkur će 23. započeti svoje retrogradno kretanje. Ostat će u Djevici pa će i dalje biti koristan, ali retro faza onemogućit će dugoročno planiranje. Sam dan prijelaza, 23. august, bit će posebno izazovan. Možemo očekivati ​​velike poteškoće u komunikaciji, na poslu i u stvarima vezanim uz novac. Naravno, na ovaj dan je bolje ne trošiti novac nepotrebno.

29. august – Retrogradni Uran

Retrogradni Uran može biti prilično neugodan. Na ovaj dan mogu se dogoditi nepredviđene stvari, nezgode, od kojih bi mnoge mogle imati snažan učinak na nas. Ovo je vrijeme kaosa, koje je bolje posvetiti mirnom odmoru i odmjerenom poslovanju. Želimo vam puno sreće u ovom mjesecu i savjetujemo da više vremena provodite okruženi dragim ljudima, posebno kada su opasni dani u pitanju, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije