Astrolozi tvrde: Ovo će biti dva "magična" datuma u junu - vrijeme kada se želje ostvaruju

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi tvrde: Ovo će biti dva "magična" datuma u junu - vrijeme kada se želje ostvaruju
Foto: Pexels / Dolazi ostvarenje želja u ljubavi i na poslu

Ljeto je vrijeme koje s godinama ne gubi svoju čaroliju. A ovo je savršeno vrijeme za promaknuće ili novu vezu!

Astrolozi tvrde da ćemo u junu 2024. imati dva "čarobna" datuma kada će se želje ostvariti.

9. juni 2024.

Na ovaj dan Mars, planet akcije, prelazi u horoskopski znak Bika, kojim vlada Venera, planet ljubavi. Mars i Venera jedni su od glavnih planeta u polju osobnih odnosa. Na ovaj dan trebali biste pohađati tečaj plesa, otići u teretanu ili prošetati – postoji izvrsna prilika da upoznate osobu koja vam je suđena!

Netanyahu raspustio ratni kabinet: Novi neće biti formiran

Netanyahu raspustio ratni kabinet: Novi neće biti formiran

Ako već imate osobu na umu, svakako biste trebali dogovoriti sastanak za ovaj datum. Slušajte svoje misli tokom spoja: osjećate li se sigurnim u partnera, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možete biti sigurni da je ova osoba vaša sudbina!

Osim toga, 9.6. imat ćemo egzaktni trigon između Mjeseca u Raku i Saturna u Ribama, što bi moglo donijeti važne obiteljske razgovore i odluke o nekretninama. Na primjer, vi i vaš partner možete odlučiti živjeti zajedno ili vas on može pozvati na putovanje.

22. juni 2024.

Razdoblje punog Mjeseca uvijek se energetski razlikuje od ostalih Mjesečevih faza. 

Stiže filmska romansa: Ovi horoskopski znakovi će u junu upoznati ljubav svog života

Stiže filmska romansa: Ovi horoskopski znakovi će u junu upoznati ljubav svog života

Na ovaj dan će se događati pun Mjesec u Jarcu. Zapravo, Mjesec ne voli biti u racionalnom i prizemljenom Jarcu. Njegova ograničenja ne daju prostora Mjesecu, čija energija teče poput vode.

Međutim, zajedno ovaj energetski duo stvara izvrsnu priliku za ispunjenje svih želja, posebno onih vezanih uz karijeru. Ozbiljni Jarac neće tolerirati opuštanje: ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru, a tada ćete dobiti dugo očekivano unapređenje ili ponudu iz snova! I zapamtite da energija punog Mjeseca ne traje 1 dan, već nekoliko dana prije punog Mjeseca i nekoliko dana nakon.

Podsjetimo, astrolozi navode i da se 20. juna događa ljetni solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini. Ono što ste zamislili, kažu, brže će se ostvariti, piše Atma.

Kažu da je to vrijeme kada je dobro očistiti stan i riješiti se svega nepotrebnog i starog. Očistite i telefonski imenik, riješite se nepotrebnih kontakata. Meditirajte i pokušajte biti u prirodi, u blizini drveća i vode. Napunite se energijom!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije