Astrolozi otkrivaju pet horoskopskih parova koji osjećaju neodoljivu privlačnost

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi otkrivaju pet horoskopskih parova koji osjećaju neodoljivu privlačnost
Foto: Pexels / Ilustracija

Na privlačnost između horoskopskih znakova utiču različiti astrološki faktori. Prije svega, značajnu ulogu igraju elementi kojima pripada svaki znak. Postoje vatreni (Ovan, Lav, Strijelac), zemljani (Bik, Djevica, Jarac), vazdušni (Blizanci, Vaga, Vodolija) i vodeni (Rak, Škorpija, Ribe) znaci.

Vatrene znakove često privlače vazdušni znaci jer se međusobno "hrane" energijom i strašću. S druge strane, znaci zemlje i vode se obično dobro slažu jer obezbjeđuju ravnotežu i stabilnost jedni drugima. Saznajte koji parovi horoskopa će vjerovatno osjetiti snažnu privlačnost jedni prema drugima.

OVAN I STRIJELAC

Oba su vatreni znaci koji stvaraju intenzivnu i dinamičnu vezu. Oni dijele ljubav prema avanturama i to je glavno što ih čini strastvenim parom. Ovan i Strijelac zajedno žude za bilo čim što ih uzbuđuje. Njihova veza nikada nije monotona jer stalno traže nova iskustva zajedno. Zajednička želja za avanturom podstiče njihovu privlačnost.

Nenad Nešić: Srbija bi bez RS bila 'beogradski pašaluk'

Nenad Nešić: Srbija bi bez RS bila 'beogradski pašaluk'

BIK I DJEVICA

Bik i Djevica, oba zemljana znaka, privlače jedno drugo zahvaljujući zajedničkim vrijednostima, stabilnosti i praktičnosti. Svako razumije potrebu drugog za mirom, što rezultira stabilnim i harmoničnim odnosom. Bikovi i Djevice dijele poštovanje. Oni pronalaze utjehu jedno za drugo i stvaraju čvrstu vezu izgrađenu na međusobnom povjerenju i poštovanju.

BLIZANCI I VODOLIJA

Još jedan fascinantan par. Kao vazdušni znaci, oni dijele istu iskru koja podstiče njihovu privlačnost. Njihova zajednička ljubav prema idejama i komunikaciji čini njihovu vezu stimulativnom i trajnom.

RAK I RIBE

Rak i Ribe su vodeni znaci koji dijele osetljivost. Ona im omogućava da razumiju jedno drugo na dubokom nivou. Rakovi i Ribe se povezuju na emotivnom nivou. Imaju razumijevanje za osjećanja drugih i znaju kako da budu podrška u teškim trenucima.

LAV I VAGA

Lav i Vaga mogu da budu hipnotički par zahvaljujući Lavovom šarmu i Vaginoj ravnoteži. Strastvena priroda Lava savršeno se kombinuje sa ljubavlju koju pruža Vaga i tako zajedno stvaraju dinamičnu ravnotežu između dva znaka, piše Mondo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije