Astrolozi: Ovo su 4 najsretnija dana u maju, dobro ih zapamtite

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi: Ovo su 4 najsretnija dana u maju, dobro ih zapamtite
Foto: Pexels / Ilustracija

Astrolozi ističu da je maj mjesec novih nada i mogućnosti, mjesec u kojem je moguće napraviti promjene nabolje. Tri planeta će to omogućiti – Mars, Venera i Jupiter.

Nažalost, Jupiter će se preseliti u Ovna onog dana kada se Merkur počne kretati retrogradno, tako da ćemo pozitivan efekt od ovog događaja vidjeti samo na duži rok. Što se tiče prelaska Marsa i Venere u znak Ovna, odnosno Bika, čeka nas mnogo ugodnih događaja.

Evo o kojim datumima je riječ:

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

Ne propustite: Baletni triptih 'Infinitas' na daskama Narodnog pozorišta Sarajevo

4. maj – kiša meteora Eta Aquariids

Prvi vrlo svijetao i pozitivan dan je 4. maj. Upravo ovaj dan bit će vrhunac kiše meteora Eta Aquariids, a to je savršeno vrijeme za planiranje. 5. maja također možete donositi važne odluke, ali je bolje da to radite vrlo pažljivo, promišljeno.

Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može donijeti mnogo uspjeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se iskupite, ispričate ako ste nekog povrijedili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti.

Velika je vjerojatnost da će vam ljudi oprostiti, piše Mondo.

5. maj – datum ogledala

Današnjim danom vlada broj 5, koji simbolizira simetriju i jednakost. Datum ogledala u maju je dan koji donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne.

Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno – poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi…

24. maj – Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana u maju. Mars će ući u svoj omiljeni znak gdje će ostati do 4. jula.

Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspjeti prebroditi poteškoće i ostvariti uspjehe.

28. maj – Venera ulazi u Bika

Sve do 22. juna čeka nas obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da premašimo teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije.

Saznat ćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo trebamo slušati svoj unutrašnji glas. On nas neće iznevjeriti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije