22.02.2022. je dan u godini koji mnogi neće zaboraviti

0
Radiosarajevo.ba
22.02.2022. je dan u godini koji mnogi neće zaboraviti
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Numerolozi vjeruju da je današnji dan 22.02.2022. godine jedan od najmoćnijih dana u godini i da nosi sasvim posebnu energiju.

Za neke će biti konstruktivan dan, za druge potpuno destruktivan!

Niz dvojki

Broj dva u sebi ima energiju koja mora biti usmjerena. Odličan je dan za poslovne ljude sa jakim energetskim potencijalom - biznismene, menadžere prodaje, ekonomiste, ali i sportiste.

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

U Sudu BiH ročište još traje: ‘Osnivali kompanije, udruženja, finansirali političke kampanje'

Današnji dan može biti početna tačka za nova životna dostignuća.

Dvojka također nosi finansijski uspjeh, stabilnost i prosperitet. Ali, što se tiče emocionalnog plana, ovaj dan je prilično nestabilan i donijet će neku misteriju. Numerolozi preporučuju da danas sklapate poznanstva vrlo, vrlo pažljivo, piše portal Žena.

Ko danas može da se raduje novcu

Astrolozi kažu da je 22.02.2022. idealan dan za popravljanje finansija. Zbir svih dvojki u datumu je osam, a taj broj je magnet za privlačenje novca i energije poslovnog uspjeha.

Vjeruje se da će veliki novčani uspjeh danas doživjeti Vodolija, Ovan, Bik, Blizanci, Škorpija, Lav, Jarac i Strijelac.

S druge strane, Rak, Djevica, Vaga i Ribe moraju da porade na svojoj strategiji, pa će se i njihova situacija popraviti.

Današnji dan je također divan za pomirenje sa ljudima sa kojima ste duže vrijeme u svađi, ali i za prosidbe i sklapanje braka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije