Šta vam otkriva numerologija: Četvorkama se ostvaruju snovi, devetkama ljubav

0
Radiosarajevo.ba
Šta vam otkriva numerologija: Četvorkama se ostvaruju snovi, devetkama ljubav
Facebook: Christopher Badzioch / iStock / Ilustracija

Ova 2022. godina bit će posebno dobra za osobe čiji su lični brojevi četiri, pet, šest i devet.

Numerologija poput astrologije može da pruži odgovore na neka pitanja i predvidi određene mogućnosti na ljubavnom, poslovnom, ali i planu zdravlja.

Ova 2022. godina, koja u zbiru ima cifru šest, do koje se dolazi sabiranjem brojeva godine (2+0+2+2), posebno će biti značajna za ljude čiji su lični brojevi - četiri, pet, šest i devet.

Ako do sada niste saznali koji je vaš lični broj, izračunajte ga jednostavno, tako što ćete sabrati sve cifre iz vašeg datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 30. 1. 1990. godine saberete sve brojeve iz datuma rođenja (3+0+1+1+9+9+0 ) dobit ćete zbir 23, pa ove cifre svedite na jednu i dobit ćete broj pet, koji je zapravo vaš lični broj.

Četvorka

Ova godina će donijeti nove nade i mogućnosti. Za vas će period od februara do juna biti naročito značajan. Ono što vam nije služilo u prošlosti bit će zamijenjeno boljim stvarima i okolnostima tokom ovih mjeseci. Bit ćete dobro plaćeni za vaš naporan rad na profesionalnom planu.

Također, vaše napore u odnosima će cijeniti vaši voljeni. Međutim, morat ćete da zadržite smirenost i fleksibilnost da biste postigli toplinu, ljubav i rast u odnosima sa drugima.

Preduzetnici će do leta imati razvoj poslovanja, kao i mogućnost da uvedu neke nove strategije koje će doneti uspeh.

Do kraja proljeća vas čeka prevazilaženje toksičnih odnosa i možda ćete poželjeti dobrodošlicu novim ljudima, koji će unijeti toplinu i ljubav u vaš život. Slobodni imaju velike šanse da upoznaju svoju osobu iz snova i da joj se posvete. Duge veze imaju mogućnost da se pretvore u brak.

Četvorkama će 2022. biti godina ispunjenja svakog sna.

Petica

U narednim mjesecima vi ćete biti dobro plaćeni za svoje sposobnosti i rad. Očekuje vas uspjeh u javnim poslovima i moći ćete da steknete odlične prijatelje i saradnike tokom prve polovine ove godine. Iako ste previše zauzeti, to će poboljšati vašu efikasnost i dobit ćete dovoljno vremena da ponovo otkrijete svoje potencijale i napunite energiju da izvedete nešto novo i uzbudljivo.

Vi ćete tokom ove godine doneti neke važne odluke u životu. U narednom periodu očekuje vas sklapanje mnogih novih prijateljstava, a među onima koje sretnete će se naći i vaša srodna duša. U narednom periodu izabrat ćete vjerovatno novi hobi ili interesovanje koji vam može biti dodatni izvor prihoda.

Šestica

U naredna četiri mjeseca vas očekuju vas odlične prilike u životu koje će vam donijeti veselje i radost. Bit ćete sretni, harizmatični i ovaj vaš stav osvojit će srca mnogih ljudi. Takođe, tokom narednih nekoliko mjeseci bit ćete mnogo privlačniji i popularniji među suprotnim polom.

Bit ćete kreativniji i maštovitiji u svom pristupu. Vaše kreativne ideje će donijeti nove mogućnosti i inovacije. Dobit ćete prilike da dokažete koliko ste originalni i da steknete dobru reputaciju na svom radnom mjestu.

U prvoj polovini ove godine bit ćete emotivni i posesivni prema voljenoj osobi, što će vas učiniti previše zaštitnički nastrojenima. Možda ćete se suočiti sa malim problemima u vašim odnosima zbog ovakvog stava.

Devetka

Prvih pet mjeseci 2022. devetkama donosi raščišćavanje terena na emotivnom planu. Konačno će se osloboditi loših i teških odnosa i otvoriti mogućnost za neke ljepše momente. Naredna tri mjeseca donijet će poboljšanja u vašim ličnim i poslovnim odnosima.

Na ljubavnom planu vas očekuje osoba o kojoj ste sanjali cijelog svog života. Velika je vjerovatnoća da ćete je upoznati preko prijatelja.

Trebalo bi da naučite da kontrolišete emocije i da ne postanete posesivni u momentu kada konačno i u vašem životu bude osoba koju ste čekali toliko dugo. Kroz ovaj odnos ćete rasti emocionalno, piše Telegraf.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije