U utorak nas očekuje moćan numerološki niz koji se neće ponoviti za 200 godina

1
Radiosarajevo.ba
U utorak nas očekuje moćan numerološki niz koji se neće ponoviti za 200 godina
Arhiv / Ilustracija

Datum 22.2.2022. je zaista poseban. Zašto? Jer je posljednji datum sa sekvencom 222 koja je otpočela 2000. godine i podrazumijevala je i 2022., 2020. i trenutnu 2022. godinu - a neće se ponoviti sve do 22.2. 2222. godine!

Da sve bude interesantnije, 22. 2. 2022. pada u utorak - drugi dan u nedjelji!

U numerologiji se niz od tri dvojke često naziva brojevima anđela, ali ukazuje i na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže.

Počela sjednica Vlade FBiH: Hoće li Ismet Gavrankapetanović biti imenovan za direktora KCUS-a?

Počela sjednica Vlade FBiH: Hoće li Ismet Gavrankapetanović biti imenovan za direktora KCUS-a?

Poruke broja dva uvijek su fokusirane na kompromis, suosjećanje, prihvatanje, saradnju i harmoniju. Kada je broj dva u nizu poput 222, ova energija je još više izražena.

Numerolozi kažu da energiju ovog dana treba iskoristiti tako da kanališemo svoju ljubav, pozitivne misle i nadu u smjeru harmonije i saradnje, kako za sebe, tako i za sve druge, piše Blic.

Ovo je period dobar za promjene - za sve vrste spajanja, regeneraciju ili uspostavljanje novih odnosa.

Također, imajte na umu da je u ovim danima intuicija veoma izražena, ali i sila privlačnosti, pa treba da intezivno razmišljate o individualnim težnjama i željama - time ćete ubrzati njhovu realizaciju.

Mjesec će biti u Škorpiji, što će dodatno intezivirati emocije, te se nemojte začuditi ukoliko dođe do naglih izliva osećanja, bilo ona pozitivna ili negativna.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije