Pitanja o seksu koje ti tvoj muškarac žarko želi postaviti - a ne usudi se

Radiosarajevo.ba
Pitanja o seksu koje ti tvoj muškarac žarko želi postaviti - a ne usudi se
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Iskreni i otvoreni razgovor o seksu često je vrlo težak zadatak, jer time ne samo da otkrivate najintimniji te možda i najosjetljiviji dio sebe, nego vrlo lako možete povrijediti osjećaje svog partnera.

Ali, kad prevladate tu “prepreku”, počnete razgovarati i date odgovore na “neodgovorena pitanja”, vaš seksualni život će najvjerojatnije biti bolji i skladniji.

Stoga donosimo neka pitanja koja zasigurno kopkaju znatiželjne muške mozgove – ali se većina njih ne usudi pitati, piše miss7.24sata.hr.

Kakav je osjećaj kad penis prodire u vas?

Protupitanje: kako se vi osjećate kad s penisom prodirete u ženu?

Odgovor: jako je teško opisati taj osjećaj jer je svaki puta drugačiji i jako varira. Kad bismo “to” morale opisati u tri riječi – intenzivno, strasno, zadovoljavajuće.

Kako je to tačno s vašim orgazmima? Klitoralni, vaginalni – koja je razlika? I šta više volite? Također: mogu li žene uistinu samo stimulacijom grudi i bradavica doživjeti vrhunac?

Reći ćemo to ovako: naši orgazmi i nama su ponekad pravi misterij. Ali onome što ne mora biti - dopuštamo da nas iznenadi. Razlika je djelomično u načinu stimulacije te djelomično u osjećaju koji nastaje za vrijeme vrhunca. Što se tiče preferencija, svaka žena će drugačije odgovoriti. I da, postoje žene stimulacijom grudi postignu orgazmički strastveni doživljaj…

Višestruki orgazmi – kako vam to uspijeva?

Višestruki orgazmi za većinu žena nisu svakodnevni doživljaj. Neke su blagoslovljene tom sposobnošću, a neke – usprkos htijenju i treningu – ne mogu ih postići.

Kako funkcionira žensko samozadovoljavanje? Gledate li pri tome porniće? Dodirujete li si grudi? Je li vibrator obavezan?

Svaka se žena samozadovoljava kako želi. Što se tiče vibratora – nije nam nužan pri tome. Niti pornići – dovoljno nam je često i “kino u glavi”. Sve zajedno ne traje previše dugo i nije nešto superspektakularno – to da legnemo u kadu i mazimo si grudi – dečki, gledate previše filmova…

Što se tiče vibratora: volite li ga više od našeg penisa?

OK, posljednji puta vam ovo govorimo: dragi muškarci, bez panike – ništa ne može zamijeniti pravi penis!

Šta je s lažnim orgazmima? Dugogodišnja improvizacija? I kako odlučite trebate li glumiti orgazam ili ne?

U većini slučajeva se glumi kad se pređe granica vrhunca te orgazma nema više ni na vidiku. To može, ali ne mora uzrokovati izvedba partnera. Kod mnogih žena je sposobnost doživljavanja orgazma snažno povezana s emotivnim stanjem. Dakle, nije sve na vama muškarcima! U vezi ste i imate osjećaj da vaša partnerica glumi orgazam? Dečki – razgovarajte otvoreno o tome! Pomaže – kao i uvijek!

Ima li doista penisa koji su PREVELIKI?

Da, ima!

Šta penis čini lijepim?

Što je intenzivnija emotivna veza s muškarcem, toliko nam je ljepši vaš penis. Zvuči smiješno, ali tako je.

Koja je vaša ultimativna seksualna maštarija? I želite li je uistinu toliko žarko doživjeti?

Što se tiče seksualnih maštarija, često je dovoljno određene scenarije odigrati u glavi. Maštarija poput „seksa s bivšim“ nije znak da nam je aktualni partner dosadan u krevetu. Najbolje da nas izazovete i pitate direktno koja nam je najveća seksualna maštarija – i onda je doživite zajedno s nama!

Izgledamo li mi muškarci smiješno za vrijeme orgazma?

Za vrijeme strasnog seksa rijetko koja žena pozorno gleda vaš izraz lica!

Šta biste odabrali: nježan seks s puno maženja ili ludi razulareni “sportski” seks?

Zar uistinu moramo odlučiti???!!!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije