Rimac večeras predstavlja potpuno novi električni bicikl

Radiosarajevo.ba
Rimac večeras predstavlja potpuno novi električni bicikl
FOTO: Facebook / Mate Rimac i ekipa iz Greyp Bikesa predstavit će novi Greyp

Tri godine nakon predstavljanja posljednjeg električnog bicikla Greyp i gotovo šest godina nakon prvog modela kojim su oduševili svijet, Mate Rimac i ekipa iz Greyp Bikesa predstavit će novi Greyp.

U središtu Zagreba, u prostorijama HDLU-a, Rimac i ekipa pokazat će bicikl koji bi, prema njihovim riječima, trebao biti nešto posve novo.

Iako nisu pretjerano široke ruke što se informacija tiče, zna se da će novi Greyp G6 imati potpuno drukčiji okvir od starijih modela, napravljen od karbonskih vlakana i izgrađen oko pogonskog motora.

Lakši i elegantniji od ranijih verzija, G6 težit će manje od 25 kilograma, a postizati veću brzinu. Koliku točno, iz Greyp Bikesa ne žele još otkriti.

G6 bit će opremljen brojnim senzorima i kamerama uz prednje i stražnje svjetlo, ali i stalno povezan s internetom. Osim što su razvijali novi električni bicikl, u Greyp Bikesu pozabavili su se i razvojem nove mobilne aplikacije koja će razmjenjivati podatke sa samim G6.


Iz Greyp Bikesa najavljuju kako će Greyp G6 biti potpuno novo korisničko iskustvo.


Zadržao je prepoznatljivu kombinaciju bijele i žute boje, no jedinstveni dizajn privlači pogled i kad nije u pogonu. Kako novi G6 izgleda, možete vidjeti na fotografijama objavljenima na Facebooku Greyp Bikesa, a dojam o samom biciklu u kratkom videu kojim nas samo draže.

Da saznamo što su nam još spremili iz Greyp Bikesa, morat ćemo se strpiti do 20 sati, kad počinje i službeno predstavljanje.


Pratite predstavljanje uživo:


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije