Otkriven izgled Lare Croft za novu Tomb Raider videoigru? Ovo su promjene

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven izgled Lare Croft za novu Tomb Raider videoigru? Ovo su promjene
Radiosarajevo.ba / Tom Raider

Povodom lansiranja Tomb Raider I-II-III Remaster kolekcije, na zvaničnoj stranici Tomb Raider serijala osvanuli neki novi wallpaperi, a među njima i konceptualni crtež koji možda otkriva novi izgled Lare Croft u sljedećoj videoigri.

Naime, na crtežu koji je objavljen vidimo Laru u njenoj tradicionalnoj nošnji koju je nosila u prve tri Tomb Raider videoigre tokom devedesetih godina.

Međutim, nije to model Lare kakvog smo do sada viđali – iskusno oko Tomb Raider fana to lako uoči po prikazu Larinog poprsja. I lica, dakako.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Ovo je nekakva kombinacija tradicionalne i moderne Lare, kao i potencijalna naznaka onoga što možda slijedi u budućnosti. Ili je možda samo obični crtež iz kojega ne vrijedi proučavati. U bilo kojem slučaju – mogli bismo uskoro saznati.

Sljedeća igra iz serijala Tomb Raider trenutno je u razvoju kod ekipe Crystal Dynamicsa, a finansira je Amazon Games. Osim u novoj videoigri, Lara će se uskoro pojaviti i u animiranoj seriji na Netflixu, javlja HCL.

Lara Croft

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije