Originalna God of War videoigra uskoro dobiva remaster?

1
Radiosarajevo.ba
Originalna God of War videoigra uskoro dobiva remaster?
Foto: Youtube / God of War

Kako stvari stoje, Sony nema namjeru odustati od, kako iz ove kompanije kažu, "jeftinog i isplativog" štancanja remastera starijih PlayStation eksluziva, a iduće na redu bi mogle biti igre iz originalne Kratosove avanture.

Prema novim insiderskim informacijama koje nam stižu od poznatog insidera Nicka Bakera, inače specijaliziranog za Xbox leakove, stiže nam remaster originalne God of War trilogije i to možda već sljedeće godine.

Baker, koji iza sebe ima cijeli niz tačnih insiderskih informacija, otkrio je tokom nove epizode svog XboxEra podcasta da je iz pouzdanih izvora čuo da Sony navodno sprema remaster kolekciju originalne God of War trilogije. Prema onome što je čuo, spomenuta remaster kolekcija bi trebala biti najavljena već iduće godine, a njen bi izlazak mogao uslijediti već tokom iste ili naredne godine.

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

'Black Tie 2': Tužilaštvo BiH od FMUP-a zatražilo poduzimanje mjera, stigao je oštar odgovor

Ovaj insider, nažalost, nije otkrio nikakve dodatne detalje o ovoj kolekciji, tako da nije poznato očekuju li nas, ukoliko se radi o točnim informacijama, remaster izdanja samo glavnih igara ili bi u samu kolekciju možda mogao biti uključen i God of War: Ascension.

Također, nije poznato koji bi studio mogao raditi na ovoj remaster kolekciji, no kao glavni kandidat nameće se u posljednje vrijeme poprilično zatajni Bluepoint Games. Što je od svega navedenog istina, ostaje nam da vidimo, piše Goodgame.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije