Naučnici upozoravaju: Klima na Zemlji se zauvijek mijenja zbog ovoga

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Nije budalo proces koji se ponavlja nego je to okidac za proces koji se ne moze zaustaviti. Debili

Nule

Citajuci tekstove o klimatskim promjenama iz 1929 godine, predvidjanja su bila jednako kataklizmicna za 50te i 60te proslog vijeka. Evo sad ce 100 godina od iste suplje. 90tih proslog vijeka isti ti strucnjaci su govorili kako ce bas ozon prziti fo 2020te, a on haman nesto, povukao se

Jes, jes, laze klimatska agenda

Sve je fino i krasno na planeti. Otvorite Facebook i educirajte se tamo. Nikad ljepse nije bilo. Kakav Arktik i g o v n a, lazu vam sve Bill Gates i Soros. Hoce da vam vladaju mozgom putem 5G. Klima je super.

/ Najnovije