Kultna Nokia 3310 pretvorena u tortu

1
Promotivni tekst
Kultna Nokia 3310 pretvorena u tortu
Foto: HMD Global / Kultna Nokia kao preslatka torta

Torta u prirodnoj veličini omiljene i kultne Nokie 3310 u crvenoj boji,  predstavljena je danas povodom proslave petog rođendana HMD Globala, doma Nokia telefona.

HMD Global, finska je kompanija zaslužna za izradu Nokia telefona uključujući voljenu ikonu Nokiu 3310 i novih izdržljivijih pametnih telefona poput Nokie XR20 koja je napravljena kako bi preživjela sve izazove koje život pripremi.

Za izradu Nokia 3310 torte bilo je potrebno 40 sati, a kreirala je svjetski poznata šećerna umjetnica Michelle Wibowo. Unutrašnjost torte napravljena je od čokoladne spužve i kreme od maslaca i vanilije, a poznato izdržljivo kućište Nokie 3310 napravljeno je od šećerne 'školjke'. Svaki gumb izrezan je i oblikovan do savršenstva te pojedinačno dodan u kućište.

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

Još jedna policijska akcija u u BiH: Oduzeto oko 630 grama marihuane, jedna osoba uhapšena

HMD Global 2017. godine ponovno je izbacio Nokiu 3310 s modernim zaokretom na zadovoljstvo obožavatelja Nokie širom svijeta. Prilagođeni dizajn korisničkog sučelja klasičnom dizajnu donosi svjež izgled, i naravno, ima sve što očekujete od Nokia telefona - od dugotrajne baterije i izdržljivog dizajna do legendarne mobilne igrice, Zmije.

Stephen Taylor, glavni direktor marketinga u HMD Globalu, rekao je: 

"Nevjerojatno smo ponosni koliko smo daleko došli u posljednjih pet godina. Hvala svim našim korisnicima, zaposlenicima, partnerima i dobavljačima koji su imali ključnu ulogu u pomaganju HMD Globalu da dostigne petu godišnjicu i još mnoge koje su pred nama."

Michelle Wibowo dodala je: "Bilo je zadovoljstvo pretvoriti tako kultni telefon u tortu. Potrebna su bila mnogobrojna testiranja kako bi se postigao savršen rezultat, ali sam oduševljena kako je ispalo."

Za više informacija o HMD Globalu, molimo posjetite web stranicu ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije