Doktor antivakserima: Liječit ćemo vas, ali preziremo vaš štetočinski mozak

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PapeMehlem

Svaka cast, doktore. Potpisujem svaku rijec. A sada vi shupci navaliite sa bljuvotinama u farmaceutskoj mafiji, mudrost koju ste pokupili sa Facebooka, a ne znate se hljeba najest, fukaro nepismena

Zong

Novax Djokovic, Branko Djuric, Semir Piramida, Miso Kovac, Milan Gutovic - Lane (on je pokojni zbog Covida), Svetlana Bojkovic, Toni Cetinski, itd. su neki od klocova koji cine veliku stetu u ovoj balkanskoj, primitivnoj, zabokrecini. Pjevaljke i pricaci viceva. Niko sa ozbiljnijim fakultetom.

A

Pokakim ti se u Hipokratovu zakletvu, a vakcine se razvijaju od 5 godina pa nadalje inace bi i druge bile brzo razvijene da farma zaradi, ali ne moze. Vakcine su genocid nad ljudima.

Ološu

Pokakim ti se u Hipokratovu zakletvu, a vakcine se razvijaju od 5 godina pa nadalje inace bi i druge bile brzo razvijene da farma zaradi, ali ne moze. Vakcine su genocid nad ljudima. ka A Da ti možda ne liječiš nekoga? Luđaci, što manje znanja više .ranja. Novak Đoković je ozbiljan teniser i loš đak, praktično u školu nije ni išao, otac ga ubjeđujem da je poseban od malih nogu, sad ga ubjeđuje da je mesija al bukvalno. Sve ok dok i oni koji ga gledaju ne počnu shvatati ozbiljno tu furku koju je morao furati da bi ovo postigao. Vjerujte bidala i neznalicama, čemu onda koristite automobile, lijekove, mobitele... da ih nisu izmislili Toni i Novak? Ne, naravno, nisu sposobni ni skužiti kako zapravo radi. Ali eto, vjerujte glupanima, valjda je došlo vrijeme površnosti... vladavina neznanja, neka nam je sa srećom!

@Olosu

Haj ne seri ti ynas sta je ipravno, svako ima slobodnu volju bogom i yakonom zagarantovanu da bira, ovo smece od doktora je prekrsilo zakletvu i izabralo stranu ( stranku ).

071

A čuveni američki antivakser zaradio ravnih 100 miliona dolara u zadnje dvije godine na ljudskoj gluposti i strahu, primio sve vakcine i raspalio na Havaje.

Sipu ga doktore

Jesi li zato polagao zakletvu doktore?

/ Najnovije