Zvijezdi serije Teorija velikog praska dijagnosticiran rak pluća: 'Nikad nisam zapalila cigaretu'

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezdi serije Teorija velikog praska dijagnosticiran rak pluća: 'Nikad nisam zapalila cigaretu'
Foto: Printscreen / Youtube / Kate Micucci

Kate Micucci, najpoznatijoj po ulozi u hit sitcomu Teorija velikog praska, dijagnosticiran je rak pluća.

U subotu, 9. decembra, 43-godišnja glumica Kate Micucci objavila je video na TikToku s namjerom da obavijesti svoje pratitelje o trenutačnom zdravstvenom stanju.

"Pozdrav svima, ovo nije TikTok, ovo je 'SickTok'. U bolnici sam, jučer sam imala operaciju raka pluća s kojim se borim", rekla je.

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Lijepi prizori delfina u Dubrovniku

Micucci je objasnila da su ga uspjeli otkriti veoma rano, ali da je svakako bilo neugodno iznenađenje: "Čudno je da sam oboljela, jer nikad u životu nisam zapalila cigaretu, pa me itekako iznenadilo."

Glumica i komičarka, koja ima trogodišnjeg sina sa suprugom muzičarom, 38-godišnjim Jakeom Sinclairom (koji je napisao pjesme i producirao umjetnike kao što su Taylor Swift, Weezer i Panic! At the Disco), glumila je Lucy u popularnom CBS-ovom sitcomu.

Porodica Bruce Willisa očajna: Niko ne zna koliko mu je vremena preostalo

Porodica Bruce Willisa očajna: Niko ne zna koliko mu je vremena preostalo

Prisjetimo se, Lucy je Raj (Kunal Nayyar) upoznao na zabavi za samce, a tokom 6. sezone Teorije velikog praska su završili zajedno. Ubrzo, pred kraj sezone, ona ga je napustila. Doduše, i dalje se pojavljivala u 7. sezoni te se vratila u 10. sezoni.

Također se pojavila u seriji Scrubs, Raising Hope i Steven Universe, a posuđivala je glas Velmi u serijalu Scooby-Doo od 2015. godine.

U komentarima ispod videa, objasnila je kako je saznala za svoju dijagnozu.

"U nalazima krvi jedna se stvar pokazala jako visokom. Bio je to HCRP. Nisam bila sigurna što je to tačno bilo, ali sam pretpostavljala da bi to mogla biti neka vrsta upale", napisala je Micucci. Ubrzo je otišla doktoru na pretrage, skeniranje srca i pluća, gdje je rak i otkriven.

@katiemicucci

An update on what I’ve been up to. 🫁 #sicktok #hospital #imokay #solucky #sendinglove

♬ original sound - Katemicucci

Veliki broj obožavatelja pružio joj je podršku putem komentara na društvenim mrežama.

"Sretan sam zbog ranog otkrivanja bolesti. Izliječi se kako spada", napisao je jedan obožavatelj u komentarima.

Mnogi su joj savjetovali da se "puno odmara i bude nježna prema sebi".

"Vjerovatno ću se sporo kretati narednih nekoliko sedmica, ali onda ću se vratiti", rekla je Micucci u videu. "Zašto još uvijek pričam - zato što sam na drogama", ovim je riječima privela svoju objavu na TikToku kraju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije