Zvijezda slavnog 'Harry Pottera' uslikana u zanimljivom izdanju: Glumica ima novog dečka?

1
Radiosarajevo.ba
Zvijezda slavnog 'Harry Pottera' uslikana u zanimljivom izdanju: Glumica ima novog dečka?
Foto: Screenshot/Instagram / Emma Watson

Glumica Emma Watson (34) nedavno je viđena u prisnom društvu tajnovitog muškarca u jednoj slastičarni. Zvijezda franšize Harry Potter, u kojoj utjelovljuje dobroćudnu štrebericu Hermione Granger, očito ima slične sklonosti i u privatnom životu.

Jedino što ovaj put umjesto Hogwartsa pohađa Univerzitet Oxford, gdje je nedavno izvanredno upisala magistarski, dok je Rona Weasleyja očito zamijenio Kieran Brown, nogometaš i student na istom fakultetu. 

Emma i Kieran snimljeni su i kako razmjenjuju nježnosti na ulici. Na fotografiji, koja je osvanula na jednoj stranici fanova glumice na Twitteru, Watson zaljubljeno gleda u Browna koji desnom rukom miluje njen vrat i obraze, nakon čega je uslijedio poljubac. Dvojac se očito upoznao tokom zajedničkog studija, a neimenovani izvor otkrio je više pojedinosti za The Sun:"Emma studira kreativno pisanje, a njegov diplomski rad je o teoriji književnosti, tako da imaju mnogo zajedničkih tema za razgovor. Ona izgleda tako zaljubljeno u društvu Kierana" ispričao je. 

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Inače, Watson je prošle godine raskinula s Brandonom Greenom, sinom kontroverznog poslovnog tajkuna Sir Philipa Greena, nakon 18-mjesečne veze. Green slovi za partijanera te je prethodno ljubio brojne manekenke, a njega i glumicu povezao je aktivizam i briga za okoliš. Ipak, Emma i Brandon očito nisu uspjeli nadići karakterne razlike, pa je 34-godišnjakinja sada potražila sreću u mlađem kolegi s fakulteta

Podsjetimo, Emma je prije par mjeseci proslavila svoj 34. rođendan. Tim povodom je na društvenoj mreži Instagram pratitelje počastila novom objavom. Holivudska zvijezda je objavila dvije fotografije u crno-bijeloj tehnici, a na njima pozira u poprilično intimnom izdanju. Na prvoj slici sanjivo gleda u daljinu dok se kapljice vode kotrljaju niz njeno tijelo. Glumica na sebi nosi naušnice, ogrlicu i mokru potkošulju, koja nestaje na drugoj slici te joj torzo prekrivaju samo strateški pozicionirane noge.

U opis objave stavila je broj 34, koji simbolizira njene godine, te znak koji u horoskopu označava ovna. Emmu na društvenim mrežama prati 75 milioni ljudi, a nove fotografije su u kratkom roku skupile više od 3 miliona lajkova i bezbroj lijepih želja fanova. Jedan fan profil je u komentarima napisao:

"Draga Emma Watson, danas je poseban dan, ne samo za tebe, nego i za sve nas koji s divljenjem pratimo tvoje inspirativno životno putovanje. Na tvoj rođendan, želim izraziti svu zahvalnost i poštovanje kojem imam za tebe.

Ne samo da si nas očarala svojom ulogom Hermonie Granger u serijalu Harry Potter, već si nas i nadahnula neumornom predanošću u borbi za prava žena, promicanju ravnopravnosti spolova i borbi za pravedniji i inkluzivniji svijet" stoji u čestitki, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije