Zvijezda 'Grey's Anatomy' spasila svoje troje djece od požara u kući

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda 'Grey's Anatomy' spasila svoje troje djece od požara u kući
Foto: Wikipedia / Instagram / Caterina Scorsone - Izgorjela kuća

Glumica iz serije "Grey's Anatomy" Caterina Scorsone i njeno troje djece nedavno su preživjeli strašan požar u kući.

Scorsone je u ponedjeljak objavila fotografiju razaranja na svom Instagram računu, napisavši: "Prije nekoliko mjeseci moja kuća je izgorjela", prenosi CNN.

"Dok sam spremala djecu za spavanje i završavala kupanje, dim je počeo da se vuče kroz fuge oko kade", napisala je. "Kada sam pogledala niz hodnik, rijeka gustog crnog dima se već stvorila i punila je kuću".

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Horor u moru: Plivao je nedaleko od obale kad ga je napao morski pas, mislili su prvo da je srčani

Scorsone je nastavila pisati o tome koliko se brzo odvijao incident.

"Imala sam oko dva minuta da izvučem svoje troje dece iz kuće, a mi smo pobjegli bez cipela na nogama", napisala je ona. "Ali izašli smo. I na tome sam viječno zahvalna.”

Scorsone, koja je najpoznatija po ulozi dr. Amelia Shepherd u hit drami ABC, ima troje djece, Lucky, 3, Paloma, 6 i Eliza, 10, sa svojim bivšim mužem Robom Gilesom.

Nažalost, rekla je Scorsone, njihova četiri kućna ljubimca su poginula u požaru u kući, a njena objava je ima njihove fotografije.

"Još uvijek se nosimo s tim gubitkom, ali imamo sreće što smo ih uopće zavoljeli", napisala je o njihovim voljenim ljubimcima.

"Hvala vatrogascima i istražiteljima (hvala Trey!) Hvala mojoj komšinici koja je odgovorila na naša mahnita kucanja na njena vrata",  piše glumica. "Hvala roditeljima u školi za moju djecu koji su poslali igračke i knjige, mojim prijateljima iz @greysabc i @shondaland koji su poslali odjeću i potrepštine, mojim sestrama koje su doletjele da se bave logistikom kako bih mogla biti sa svojom djecom. Hvala mom timu koji je sve olakšao".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije