Atraktivna Penelope Cruz oduševila izgledom na otvaranju kulturnog centra u Mumbaiju

1
Radiosarajevo.ba
Atraktivna Penelope Cruz oduševila izgledom na otvaranju kulturnog centra u Mumbaiju
Foto: Instagram / Zendaya, Penelope Cruz i Gigi Hadid sa kolegama

Otvaranju kulturnog centra Nita u Mumbaiju prisustvovale su mnoge svjetske zvezde, kao što su Gigi Hadid, Zendaya, i Priyanka Chopra. Ako je suditi po toaletama, najviše pažnje na crvenom tepihu ukrala je Peneleope Cruz.

Glumica Penelope Cruz (48) se pobrinula da se svi okreću za njom zahvaljujući glamuroznoj baby roze haljini sa zadivljujućim perjem i dramatičnim ogrtačem.

Penelopeina haljina je bila urezana kako bi pokazala njen zategnuti struk i bila je upotpunjena steznikom. Povećala je svoju visinu izbrom obuće, a riječ je o srebrnim potpeticama s remenima. Kao savršen modni dodatak, uz srebrene potpetice kombinovla je i srebrene naušnice. 

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Zvijezda je svoju sjajnu braon kosu oblikovala u elegantan visoki rep sa obimnim loknama, a izgled je upotpunila blistavim nijansama šminke.

Također, šuška se i kako ona i njena kolegica glumica Scarlet Johanson ponovo zajedno rade, nakon scena u filmu "Vicky Christina Barcelona" reditelja Woody Allen-a, sa glumcem Havierom Bardemom. 

Izgleda da Scarlet Johansson i Penelope Cruz pregovaraju o saradnji s Michaelom Fassbenderom i Owenom Wilsonom u Netflixovom filmu režiserke Nancy Meyers.

Riječ je o filmu sa velikim budžetom naziva "Paris Paramount" koji priča priču o vrhunskom filmskom dvojcu koji se nevoljko okuplja na setu nakon što su se zaljubili i odljubili jedno u drugo.

Meyers režira prema svom scenariju, a također je i producent filma, piše dailymail.co.uk

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije