Zvijezda Baywatcha priznala da zarađuje na stranicama za odrasle: 'Ja sam svoj vlastiti Hugh Hefner'

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Baywatcha priznala da zarađuje na stranicama za odrasle: 'Ja sam svoj vlastiti Hugh Hefner'
Foto: Instagram / Brande Roderick

Američka glumica i manekenka Brande Roderick, poznata po ulozi Leigh Dyer u Baywatchu, nedavno se proslavila i na stranicama za odrasle. Sad je otkrila da zarađuje "više novca nego ikad" na OnlyFansu te da tako zarađuje za svoju porodicu.

"Budući da sam samohrana majka dvojice dječaka bez finansijske podrške njihovog oca, moram se pobrinuti za svoju porodicu. Moja strast i ljubav su gluma i produkcija. Kako bih to mogla učiniti, imam, znate, sporedni posao na OnlyFansu koji mi pomaže kod moje druge strasti prema glumi i produkciji", rekla je ona za Fox News Digital.

Svoj rad na stranici za odrasle je usporedila sa svojim snimanjima za Playboy, a rekla je kako ovaj put ima kreativnu kontrolu. "Objavljujete samo slike koje volite i koje želite da svijet vidi. Kada sam radila za Playboy, nisam imala kontrolu nad tim. Tako da sam ja svoj vlastiti Hugh Hefner", kaže ona.

Meteorolog čije prognoze prati cijeli region objavio kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

Meteorolog čije prognoze prati cijeli region objavio kakvo nas vrijeme čeka narednih dana

Dodala je da na OnlyFansu ne pokazuje u potpunosti svoje golo tijelo te da pokušava unijeti umjetnički i smisleni pristup u svoje fotografije.

"Zapravo radim kao u Playboyju. Nastavljam s tim, stvaram predivne umjetničke fotografije kao i u Playboyju. Ne pokazujem golotinju ispod struka, to je jedina razlika, ali pokušavam ih napraviti jako umjetničkim, predivnim i smislenim", rekla je glumica.

Osim što je radila za Playboy, Brande je godinu dana bila u vezi s Hefnerom. Ranije je bila u braku sa zvijezdom NFL-a Glennom Cadrezom s kojim ima dvojicu sinova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije