Victoria Beckham otkrila intimne detalje o Davidu: 'Svake večeri legnem u krevet...'

0
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham otkrila intimne detalje o Davidu: 'Svake večeri legnem u krevet...'
Foto: Instagram / Victoria i David Beckham

Victoria Beckham i David Beckham proslavili su ovog ljeta svoju srebrnu godišnjicu braka, a Victoria je u novom intervjuu podijelila tajne koje održavaju njihov brak živim i uzbudljivim.

Victoria je otkrila da već 25 godina svojim obožavateljima nudi uvid u njihov intimni život, čime ih svjesno stavlja u središte pozornosti.

U nedavnom intervjuu, Victoria je govorila o tome kako svaki dan pokušava začiniti njihov odnos. Na pitanje o statusu svog supruga kao se*s simbola, Victoria je iskreno priznala: "Svake večeri legnem u krevet s Davidom Beckhamom, tako da, znate, nešto ne bi bilo u redu da samo kažem 'spavaj'."

Policija na nogama: Ko je zapalio vikendicu vlasnika portala iz BiH?

Policija na nogama: Ko je zapalio vikendicu vlasnika portala iz BiH?

Modna dizajnerica također je otkrila da se trudi biti što atraktivnija za svog supruga i da često nosi donje rublje. Također je govorila o ekstravagantnom namještaju i dekoracijama u njihovom domu u Hertfordshireu, koji uključuju sobu poput boudoira i spavaću sobu s baldahinom od stare hrastovine.

Victoria se prisjetila i svoje kampanje za donje rublje za Emporio Armani iz 2008. godine, kada je pohvalila fizičke atribute svog supruga. "I dalje imam dobar se**ualni život s Davidom. Vrlo je proporcionalan, ima ogroman... Vidi se to u reklami. Sve mu je veliko," izjavila je.

Ona je također govorila o Davidovoj pažnji prema detaljima, uključujući kako je on kupio potpuno novo Pradino odijelo samo kako bi je impresionirao na njihovom prvom spoju.

"Kada sam prvi put upoznala Davida 1997., čuo je da sam Spajsica koja voli dizajnersku odjeću", prisjetila se Victoria. "Pa on je zapravo otišao i kupio cijeli Pradin look za naš prvi spoj, kako bi me impresionirao."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije