Znate li koliko je Aleksandra Prijović platila haljine u kojima je pjevala? Cijene će vas iznenaditi

0
Radiosarajevo.ba
Znate li koliko je Aleksandra Prijović platila haljine u kojima je pjevala? Cijene će vas iznenaditi
Foto: Facebook / Aleksandra Prijović

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović ovih dana ne prestaje podizati prašinu na domaćoj sceni! U Zagreb je stigla prošle sedmice, a njen suprug Filip Živojinović u Hrvatsku je stigao dan ranije s timom od 75 zaposlenih kako bi sve pripremili za njene spektakularne koncerte.

Dosad je napunila četiri Arene, a u srijedu, 6. decembra, je posljednja večer koju su s nestrpljenjem iščekivali mnogi obožavatelji. Osim što se pisalo o njenim koncertima i gošćama, komentarima publike, pisalo se i o njenom boravku u jednom zagrebačkom hotelu.

Za luksuzni boravak platila je vrtoglavih 17 hiljada eura (skoro 4,5 hiljada KM), a saznalo se i to da pjevačica, iako je zvijezda, nije previše zahtjevna te je vrlo skromna i pristojna. Mediji, ali i javnost ne prestaju govoriti o njoj, pa smo odlučili za vas izdvojiti neke od modnih kombinacija koje je obukla na svojim zagrebačkim koncertima u Areni. Čak ni na dizajnerskim krpicama nije štedjela.

Profesor Kržalić upozorava: Rusija hibridnim djelovanjem radi na podjelama, mi to nijemo posmatramo

Profesor Kržalić upozorava: Rusija hibridnim djelovanjem radi na podjelama, mi to nijemo posmatramo

Vjerujemo da Aleksandra Prijović iz svog opsežnog tima ima i stilistu koji je savjetuje u koje odjevne predmete treba uložiti novac. Svaku večer se po tri puta presvlačila, a posebnu je pažnju ukrala njena plava kožna asimetrična haljina i rukavice do nadlaktice u istoj boji.

Haljinu potpisuje modna kuća Alexander McQueen u nijansi 'Galactic Blue', a cijena joj iznosi vrtoglavih 6.500 eura (12.700 KM). Cijena spomenutih rukavica iznosi 690 eura (više od 1.348 KM). Za cijelu modnu kombinaciju u kojoj ne računamo štikle, izdvojila je nešto više od sedam hiljada eura.

Garderoba Aleksandre Prijović

Pjevačica je na svom četvrtom koncertu u zagrebačkoj Areni obukla haljinu srbijanske dizajnerice Tijane Todorović, čije haljine i inače nosi, crne plišane Saint Laurent platforme Jodie čija cijena iznosi 945 eura (više od 1.846 KM) te naušnice Oscar de la Renta u obliku disko kugli čija cijena iznosi 315 eura (615.5 KM).

Pjevačica se definitivno potrudila kada je riječ o njenim modnim kombinacijama, a veliku pažnju su ukrale i njene kolege, odnosno gosti na koncertima. Gošća koja se posebno istakla jeste srbijanska folk pjevačica Milica Todorović koja je privukla veliku pažnju u Balmain monogram haljinici s kristalima za koju je izdvojila 4.700 eura (skoro 9.200 KM), piše Vecernji.hr.

Garderoba Aleksandre Prijović

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije