Život sestre Danijele Martinović obilježila je teška bolest: Pogledajte kako ona danas izgleda

0
Radiosarajevo.ba
Život sestre Danijele Martinović obilježila je teška bolest: Pogledajte kako ona danas izgleda
Foto: Printscreen / Izabela i Danijela Martinović

Izabela Martinović, sestra poznate pjevačice Danijele Martinović, nedavno je govorila u hrvatskoj emisiji o svojoj borbi i povratku u muzički svijet. Iako je prošlo mnogo vremena od njezinog povlačenja sa scene 2006. godine, Izabela se danas osjeća snažnijom nego ikad.

Pjevačica je ranije izjavila kako su joj najveća podrška u najtežim danima bile njezina majka Ivanka i sestra Danijela. Izabela se povukla sa scene zbog teške bolesti, deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nikada nije željela iznositi previše detalja.

"Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti muzikom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali muzika je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene", kazala je Izabela u intervjuu za Večernji list.

SDA analizirala deklaraciju "svesrpskog sabora": Pročitajte detaljne zaključke

SDA analizirala deklaraciju "svesrpskog sabora": Pročitajte detaljne zaključke

U najtežim danima velika podrška bila joj je starija sestra Danijela. One su jedna drugoj najveća potpora, kako u privatnom životu tako i u karijeri.

"Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe. Svaka za sebe ima svoj stil i muzički se razlikujemo, nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem", dodala je Izabela.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije