Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović prokomentarisala Lejlu Filipović: "Ona je lijepa žena, a ja se osjećam kao..."
Foto: Instagram / Danijela Martinović

Članica žirija HTV-ove emisije Zvijezde pjevaju i pjevačica Danijela Martinović gostovala je na podcastu Uršule Tolj.

Tolj joj je udijelila kompliment i rekla joj da uvijek izgled tako lijepo i mladoliko na što je Danijela, na iznenađenje mnogih, odgovorila:  “Nikad se nisam osjećala kao neka lijepa žena, zaista ne”, otkrila je Danijela koja je već nekoliko sezona, uz Maria Battifiacu i Marka Tolju, članica žirija showa Zvijezde pjevaju. 

"Lejla Filipović je naprimjer lijepa, zgodna, ima duge noge, lijepa je žena. Ja sam se nekako uvijek osjećala kao neka osoba koja je bliska svima, djevojka iz susjedstva", dodala je pjevačica koja je ipak priznala da joj je godio kompliment te je priznala da dosta pazi šta, kad i koliko jede.

Objavljen jeziv snimak atentata na premijera Slovačke: Fico se hvata za stomak i pada na travu

Objavljen jeziv snimak atentata na premijera Slovačke: Fico se hvata za stomak i pada na travu

"Što se tiče hrane, dosta pazim na to šta unosim u tijelo. Zbog nekih zdravstvenih problema sam morala početi paziti na satnicu ishrane, ali evo, na tragu je neko svjetlo na kraju tunela i pokušavam se nositi s tim", otkrila je pjevačica. 

Osim trojca iz redova žirija gosti podcasta bili su i takmičari koji će se u subotu, 4. maja, boriti u finalu showa Zvijezde pjevaju: koreograf i reditelj Igor Barberić s mentoricom Ivanom Kindl, glumica Dea Presečki s mentorom Dinom Petrićem te paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja kojeg mentorira Goran Bošković, piše Direktno.hr.

Podsjetimo da je upravo ispadanje Lejle Filipović izazvalo veliku buru u javnosti. Sedmicama je bila izvrgnuta napadima na društvenim mrežama na račun svog pjevanja zbog čega se nakon ispadanja u polufinalu na Instagramu oglasio i njen suprug Tarik Filipović.

"Nisi imala pravedan tretman niti 'pole position', ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom... I dalje ćemo zajedno 'pjevat šta nam srce zna'... Lavovi o miševima nikad ne govore, a miševi o lavovima svaki dan", objavio je Tarik na Instagramu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije