Danijela Martinović otkrila detalje iz svog života: 'On je moje utočište i sigurna luka'

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović otkrila detalje iz svog života: 'On je moje utočište i sigurna luka'
Foto: Instagram / Danijela Martinović

Kada Danijela Martinović pjeva, onda je to fešta od muzike, emocija koje se mogu opipati, hitova, lijepih riječi, izmjene pozitivne energije s publikom koju Splićanka budi samim dolaskom na scenu.

Svega toga bit će 15. maja na koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje će nastupati na velikom Storyjevom koncertu. Tu će večer biti teško zaboraviti.

Story je razgovarao sa popularnom pjevačicom te je ona otkrila detalje iz svog života.

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Jeste li i vi među njima? Tri rečenice koje izgovaraju najsretniji parovi na svijetu

Partner Josip, podrška i oslonac

Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada prije nisam imala priliku upoznati. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac.

Kuća u cvijeću i skora selidba

To je moja nova oaza. Radovi su se odužili, ali to je poznato svakoj osobi koja je radila bilo kakve građevinske zahvate. Arhitektica Lara Komadina i cijeli stručni tim Edura već su napravili 3d animaciju i zaista izgleda predivno. Putovanje će potrajati, ali odavno sam naučila radovati se putovanju do odredišta.

Miris okućnice

Mirisima sam posvetila cijelo poglavlje u knjizi Tuširanje duše. Miris me u trenu katapultira kroz prostor i vrijeme i vrati u sjećanja za koja nisam ni znala da su još tako živa. S dragom prijateljicom Ružicom Luburić već osmišljavam april, biljke, stabla i cvijeće kojih će biti posvuda. Zemlja se polako priprema, a svoje novo poglavlje tamo već čekaju dvije stare mudre trešnje.

Ljubav i inspiracija

Ljubav je čovjeku kao univerzum astrofizičaru - nepresušna inspiracija. Gledamo u nju, govorimo o njoj, sanjamo je, čeznemo za njom, želimo je dohvatiti, razumjeti i tek što smo njen sitan komad dohvatili teleskopom srca, ona nam pokaže još jedan svoj beskraj… I tako unedogled.

Danijela Martinović

Storijev koncert u Lisinskom 15. maja

U više od trideset godina karijere imala sam zaista predivnih koncerata, ali oni koje sam otpjevala u Lisinskom velikim su tiskanim slovima upisani u knjigu mojih uspomena. Trebam li vam reći koliko se radujem nastupu 15. maja?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije